Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek/Mit tehetnék? Teljesen megzavarodtam. (Meleg téma)

Figyelt kérdés

1, Aki nem tud/nem akar segíteni, az inkább ne írjon semmit.

2, Aki nem akarja elolvasni, nem kell.

3, Próbálok mindent részletesen leírni, ezért (nagyon) hosszú...

17/f

Amit tudni kell:

Kiskoromban a szomszéd kisfiú, nevezzük M.-nek volt a legjobb barátom, apukám halálakor ő vigasztalt. Szájra puszival köszönt el, és boldogabb voltam, mint amikor barátnőim voltak. Édesanyámnak és a húgomnak ezek a dolgok feltűntek, akkor "ébresztettek rá", hogy van egy titkom. Ha nem is meleg, de biszex vagyok. Az elején kinevettem őket, hogy az lehetetlen, majd egy idő után elfogadtam a tényt, bár majdnem túl későn. M. másik városba járt középiskolába, mint én, ezért lassan nem is találkoztunk, vagy csak nagyon ritkán.

M.-el múlthéten találkoztam, úgy érzem ismét beleszerettem. Mivel hideg volt oda adta a pulóverét, és megkért, ha ráérek segítsek neki költözni. (Van egy apró lakásuk a városban, és ott fog élni) Néha úgy érzem akar valamit tőlem, hosszan a szemembe néz, én megijedek, és elkapom a fejem..majd teljesen zavarban vagyok, amit ő szerintem teljes mértékben élvez. A holnapi, azaz mai napomat vele kell töltenem, nem bírok aludni, és a pulcsiját szorongatom..

2012. aug. 20. 02:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
94%

miért nem kérdezted meg h miért reménytelen?

tuti örülni fog neki:) szerintem mindennek amit tőled kap. és el ne felejts ide írni h mi történt! ez parancs:D

2012. aug. 21. 13:16
 12/78 anonim ***** válasza:
84%

azzal kell lenned akivel boldog vagy

akár nő akár férfi az illető, minél előbb add tudtára, hogy hogyan érzel iránta nehogy később megbánd :D

hajrá

20/F/Bi vagyok! :D

2012. aug. 21. 17:28
 13/78 anonim ***** válasza:
95%
megbánást úgy értem hogy nehogy azt bánd meg hogy nem tettél azért hogy boldog légy :D
2012. aug. 21. 17:29
 14/78 A kérdező kommentje:

Felmentem hozzá, épp pakolgatta a ruháit..kérdeztem, hogy a többiek hol vannak, mire annyit mondott, hogy nem jönnek...azt már nem akartam megkérdezni, hogy mért mert dühösen nézett rám..talán összeveszett valakivel, vagy csak az össze-vissza szórt ruhák zavarták. Segítettem neki össze pakolni, megköszönte és rám mosolygott, aztán a hűtőre mutatott, hogy szolgáljam csak ki magam... felálltam az ágyról, és annyira megszédültem, hogy majdnem össze estem, de megfogott..lefektetett az ágyra, és mondtam csinál nekem egy szendvicset, és hoz kólát.

Mire vissza ért elővettem az ágy mellett lévő táskámba lévő kis dobozkát, és felé nyújtottam. Kicsomagolta, rám nézett: te tényleg nekem akarod adni, hisz alig maradt emléked az apukádtól? -Igen, apukám is azt szeretné, hogy annak adjam aki fontos számomra, az emlékeim pedig a szívemben vannak, és nem veheti el tőlem senki..ekkor könnybe lábadt szemekkel a tálcát átrakta az éjjeli szekrényre és megölelt, megpuszilt,én pedig magamhoz szorítottam, és nem akartam elengedni..akkor elkezdett zokogni, és mondogatta, hogy annyira hiányzom neki, mindig...letöröltem a könnyeit, és adtam a szájára egy félénk puszit...akkor enyhén megharapta az ajkamat, és lágyan elkezdett csókolni..úristen annyira dobogott a szívem, és még most is görcsbe rándul a gyomrom, ha csak rá gondolok. Aztán hirtelen eszébe jutott, hogy még mindig ott van a szendvics mellettem...ő addig letette a kis szobrocskát, a számára fontos "emlékek" közé. Miután végeztem az evéssel elvette tőlem a tálcát, és kivitte a konyhába..utána akartam menni, de azt mondta, hogy nyugodtan feküdjek csak..aztán vissza jött két boros pohárra és borral..ott feküdtünk, kortyolgattuk a bort, és csókolóztunk, simogattuk egymást, de semmi több...én nem akarom elhamarkodni, és szerintem ő sem. Alkohol hatására sem lett durvább, akaratosabb, nem csókolt úgy, mint akinek csak arra kellek, igaz már nem volt, olyan félénk..annyira szeretem:)

2012. aug. 21. 23:32
 15/78 anonim ***** válasza:
90%
Ó ez milyen édes *-* bárcsak én is tudnék találni egy ilyen srácot. :( 15/F
2012. aug. 21. 23:59
 16/78 kovpet ***** válasza:
95%

#15: Biztos te is találsz majd, nyugi. :)

A Kérdezőnek meg gratulálok!

2012. aug. 22. 00:05
 17/78 A kérdező kommentje:
#15 én biztos vagyok benne, hogy megtalálod azt az embert akit megérdemelsz, aki nem lök el, hanem magához húz. Én sokszor megjártam, rossz helyre kopogtattam..aztán nem mertem kezdeményezni, bár most sem tudom mi van köztünk, de annyira boldog vagyok, még akkoris, ha csak ennyi volt az egész.
2012. aug. 22. 00:36
 18/78 anonim ***** válasza:
95%

Annyiira szééép!Megkönnyeztem én is:))

Hidd el ez nem csak "ennyi" volt. Biztos, hogy többet akar. És ugye te is. Le se feküdt veled csak csókolóztatok...meg olyan romantikus volt az egész:)

Írj majd, hogy mi történt:)

2012. aug. 22. 17:38
 19/78 anonim ***** válasza:
95%
figyi, ha szereted és jól érzed magad vele...akkor teljesen rendben van, mehet minden;) hajra^^
2012. aug. 22. 21:00
 20/78 anonim ***** válasza:
95%

Jaaaj!Akaratlanul, de elmosolyodtam rajta(nem azért, mert gúnyolódok v ilyesmi, csak az ilyen könnyfacsaróan édes jeleneteknél ez van velem:D...talán mert úgy örülök nektek)

Lényeg hogy nagyon örülök amiért összejött:) ha lehet akkor (az előttemszólók kedvéért is)írd le a további fejleményeket!!

2012. aug. 22. 21:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!