Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek/Mit tehetnék? Teljesen megzavarodtam. (Meleg téma)
1, Aki nem tud/nem akar segíteni, az inkább ne írjon semmit.
2, Aki nem akarja elolvasni, nem kell.
3, Próbálok mindent részletesen leírni, ezért (nagyon) hosszú...
17/f
Amit tudni kell:
Kiskoromban a szomszéd kisfiú, nevezzük M.-nek volt a legjobb barátom, apukám halálakor ő vigasztalt. Szájra puszival köszönt el, és boldogabb voltam, mint amikor barátnőim voltak. Édesanyámnak és a húgomnak ezek a dolgok feltűntek, akkor "ébresztettek rá", hogy van egy titkom. Ha nem is meleg, de biszex vagyok. Az elején kinevettem őket, hogy az lehetetlen, majd egy idő után elfogadtam a tényt, bár majdnem túl későn. M. másik városba járt középiskolába, mint én, ezért lassan nem is találkoztunk, vagy csak nagyon ritkán.
M.-el múlthéten találkoztam, úgy érzem ismét beleszerettem. Mivel hideg volt oda adta a pulóverét, és megkért, ha ráérek segítsek neki költözni. (Van egy apró lakásuk a városban, és ott fog élni) Néha úgy érzem akar valamit tőlem, hosszan a szemembe néz, én megijedek, és elkapom a fejem..majd teljesen zavarban vagyok, amit ő szerintem teljes mértékben élvez. A holnapi, azaz mai napomat vele kell töltenem, nem bírok aludni, és a pulcsiját szorongatom..
Azt h érted h nem fajultak el a dolgok?:D
voltmár olyan h elfajultak?
Mikor válaszoltam, egy napig senki sem szólt a kérdéshez, akkor azt hittem elfeledkeztetek rólam..Örömmel tölt el, hogy még gondoltok rám..:)
M. lakásán dolgoztunk, mert a tervek megvalósítása enyhén zajos lett volna, már megvannak a tervek, teljesen pontosan, és el is kezdtek rajta dolgozni, ezért M. vissza költözött a faluba...Anyukám azt mondta, hogy akár nálunk is lehet addig, őt nem zavarja, mert nagyon kedveli, és a húgom is ugyanígy érez.
Egyik este elmentünk kocsikázni, azaz ő úgy gondolta, hogy el kéne mennünk a közeli tóhoz, és sétálnunk kéne... Nagyon élveztem, aztán fetrengtünk egy pokrócon... akkor elkezdtem mutogatni: hullócsillag, kívánj valamit!
majd megkérdeztem mit kívántál?
titok, ha elmondom nem teljesül...
Ha, elmondhatnád és úgyis teljesülne mi lenne az?
Természetesen te...
Szóval lassacskán egymásba feledkeztünk, majd bepánikoltam...biztos voltam abban a pillanatban is, hogy őt akarom, mindegy hogy szeretném, mert nem tudok vele betelni, és rám jött, hogy elfogok valamit cseszni, és nem ott akarom...a sötétben is látszott, hogy hulla fehér vagyok, és remegek... M. mondta, hogy pakoljunk össze elég késő van, és biztos fázok..persze tudta mi történt, vagyis azt hittem nem...vissza értünk a kocsihoz, megölelt, és elkezdett simogatni...aztán a fülembe suttogta, hogy nincs mitől félnem, és nem haragszik rám..sőt nem akart elsietni semmit, csak rettentően szeret, és néha..szinte mindig alig tudja magát vissza tartani...aztán egyre jobban magamhoz húztam, majd megcsókoltam...és szinte könnyeimet nyelve mondtam neki, hogy sajnálom, és úgy érzek, mint te..de félek, hogy valamit elrontok...hogy kevés vagyok neked...
Aztán haza mentünk, fürdés, majd "alvás"...azaz elkezdtük kikészíteni egymást...a kezünk egyre lejjebb haladt a másik testén..és khm, khm, khm...
Vasárnap pedig húgommal és M.-el ünnepeltük a nyár utolsó napját...:)
Ma valahogy mindenki észre vette, hogy boldog vagyok, és biztosan történt valami..például szerelmes lettem..és nem tévednem, az is vagyok...nagyon:D
örülök a szerelmeteknek*.*
nah de akkor kivertétek egymásnak?
49-es...látom egyből a lényegre tértélXDD
még mindig csak annyit tudok írni h nagyoooon örülök nektek:D ja és hogy folytatást akarok!:9 ahonnan ez kezdődött...olyan szépen haladtatok^^ ja és ne hidd h elfelejtettelek, mert én csak a te válaszodra vártamXD olyan aranyosak vagytok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!