Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek/Mit tehetnék? Teljesen megzavarodtam. (Meleg téma)
1, Aki nem tud/nem akar segíteni, az inkább ne írjon semmit.
2, Aki nem akarja elolvasni, nem kell.
3, Próbálok mindent részletesen leírni, ezért (nagyon) hosszú...
17/f
Amit tudni kell:
Kiskoromban a szomszéd kisfiú, nevezzük M.-nek volt a legjobb barátom, apukám halálakor ő vigasztalt. Szájra puszival köszönt el, és boldogabb voltam, mint amikor barátnőim voltak. Édesanyámnak és a húgomnak ezek a dolgok feltűntek, akkor "ébresztettek rá", hogy van egy titkom. Ha nem is meleg, de biszex vagyok. Az elején kinevettem őket, hogy az lehetetlen, majd egy idő után elfogadtam a tényt, bár majdnem túl későn. M. másik városba járt középiskolába, mint én, ezért lassan nem is találkoztunk, vagy csak nagyon ritkán.
M.-el múlthéten találkoztam, úgy érzem ismét beleszerettem. Mivel hideg volt oda adta a pulóverét, és megkért, ha ráérek segítsek neki költözni. (Van egy apró lakásuk a városban, és ott fog élni) Néha úgy érzem akar valamit tőlem, hosszan a szemembe néz, én megijedek, és elkapom a fejem..majd teljesen zavarban vagyok, amit ő szerintem teljes mértékben élvez. A holnapi, azaz mai napomat vele kell töltenem, nem bírok aludni, és a pulcsiját szorongatom..
Általában az ilyen romantikus történeteknek legtöbbször banális szakítás a vége, úgyhogy vigyázz és nagyon becsüld meg a kapcsolatotokat.
Ne felejtsd el, mennyire szerencsés vagy.
Megértem, hogy külső szemmel sántít az egész..érthető, hisz írhattam volna azt is " na akkor már azthittem lekap ", "hirtelen szarul lettem, aztán mondta hoz valami kaját, addig feküdjek le"...talán túlságosan jónak képzelem, talán túlságosan szeretem...biztos vagyok benne, hogy nem minden történt, olyan szépnek, ahogy láttam, amilyennek éreztem..pl.: amikor megütöttem...
Na, és akkor ami történt...
Csütörtök este beszéltem anyukámmal M.-ről, aki azt mondta neki nincs baja azzal, hogy mi együtt vagyunk, viszont másoknak lehetnek problémái, tehát fékezzük magunkat..ezzel teljesen egyetértettem, plusz még rengeteg dologban..a végén úgy mentem el aludni, hogy legjobb lenne, ha nem is találkoznék vele...enyhén dühös lettem, írtam az általatok M.-nek ismert személynek, aki azt mondta fáradt, de majd megoldjuk...jobb lenne, ha pihennék inkább.
Nos, teljesen összeomlottam, hogy egyszerre 2 fontos személy "fordul ellenem". Akkor találtam az ágyam alatt egy fél üveg vodkát, és több se kellett.. voltam annyira hülye, hogy megittam...aztán csak annyira emlékszem, hogy nagy nehezen megtaláltam az ágyam, betakaróztam, és elaludtam..reggel fél 6 körül felkeltem, alig bírtam felkelni, és lehúzni a redőnyt annyira fájt a fejem...aztán csak aludtam...
4 óra lehetett, mikor "valaki" felhúzta a redőnyt, majd a hajammal játszadozott, és keltegetett..."kelj fel, hasadra süt a nap, kelj fel..." Kinyitottam a szemem és M. volt az, mellette az anyukám...
Anyukám megtalálta a vodkát, és a telefonom, M. pedig reggel 10 óta nálunk volt...beszélgettek anyukámmal..
2xsen le lettem cseszve, hogy egy szar vagyok, és ne forduljon elő még egyszer...
Lefürödtem, és ettem, mert nem hagytak békén..aztán a szobámba voltunk, azaz én ültem az ágyamon, M. pedig a falamat nézegette, ami a rajzaimmal van kirakva..előkerestem a mappám, amiben a terveim vannak, mivel lakberendező szeretnék lenni, bár most nem annak tanulok..szóval imádok tervezni, rajzolni..1-2 tervem nagyjából meg is valósult már, anyukám munkatársa tanácstalan volt, mikor a új házaz vettek.
M. elmesélte, hogy a városi lakásukat, a nagyapja hagyta az apukájára, aki azt tervezte, hogy az öccséé lesz az ő házuk, mivel M. nem szereti annyira a falut, hiába nagyobb az a ház, plusz gyerekkora óta van számlája, és szeretné felújítani a lakást, és segíthetnék neki...
Szombaton egész nap azt terveztük..
1,5 szobás lakás, de a félszobába kb. semmi nem fér be...3-4 óra után feladtam, sehogy se állt össze..legyen nappali, konyha, nagy fürdő, mikor alapból nem nagy, és a hálószobába franciaágy legyen, a nappaliban kanapé+kávézóasztal+tv. A végén annyira kiakadtam, hogy felvetettem, üssük ki a falakat, ennek a lakásnak szar az elrendezése..."Jó, az sem akadály, apu úgyis ezzel foglalkozik"
2-3 óra után kész lett, és még neki is tetszett...megmutatta az apukájának, aki azt mondta gondolkozik rajt...
Annyira örülök neki, na jó, ez a legkevesebb..vasárnap, azaz ma vásárolni voltunk, aztán nála heverésztünk az ágyban..hmm, még mindig nem hamarkodtunk el semmit.
Nem is kell semmit se elhamarkodni...:)
Amikor 'megütötted' az nem csak egy nőies pofon volt?
Hát igen, mivel mindketten fiúk vagytok nem csinálhattok mindent az utcán. De ez miatt ne akadj ki. Olyan pedig ne jusson az eszedbe, hogy többet ne találkozzatok. Szereted?Igen. Akkor meg ne hagyd el, légy boldog!
bevalom anyira jo ez a sztori hogy beraktama figyelt kérdések köze,mert anyira izgalams,na jó anyitramégsem,de élveztem az ennek a sztorinak az olvasását,örülök nektek:)
és várnám a fejleményeket :P
Jó hogy anyud ilyen jól áll hozzátok, szerencsés vagy :)
Legyetek nagyon boldogok!!!
Szia!
Már a kezdetektől fogva figyelem a kérdést és többször is kommenteltem:) annyira cépek vagytok!!!^^
El ne felejts folytatást irni!
(előző vagyok) Egyb a vodkás jelenetet megértem, mert én is csináltam már effélet(igaz, nem vagyok rá büszke), de azért nem túl jó megoldás szóval máskor ne ez legyen az első gondolat:D persze az ne adjon tanácsot aki mást csinál mint amit mond, szóval ez rám is igaz xDD
Ebből úgy írnék egy regényt:))
Gondolom, most mindenki arra gondol, milyen sok minden történhetett...Igaz, amíg nincs suli sokat vagyunk együtt, de fura lesz a helyzet, viszont egy részének örülök, nagyon örülök. Írtam a lakás átalakításról, ami úgy néz ki közeleg, mivel egyik éjjel M. próbált aludni, és már nem hallott, csak azt, hogy a szomszéd lakásba dugnak...ebből elege lett..szóval ott tartottunk, hogy házakat nézegettünk, de azt is csak kb. a külvárosba találtunk, ahová nem szívesen költözne..Vicces, de megértem. Szóval van egy olyan lakása, ahol viszonylag szívesen lakik, csak a szellőző rendszer miatt mindent hallani, ő pedig nem az az ember aki szereti, ha tudják mit csinál, és ő sem szereti tudni mit csinálnak a szomszédai..
Tegnap lényegében elég durván szétcsaptuk magunkat ennek örömére, na jó ennyire nem vagyunk durvák :D. Légyegében egy hatalmas doboz jégkrémmel elkezdtünk simsezni, megcsináltuk a saját magunkat, hatalmas házat építettünk..laptop aksija lemerült, aztán sikeresen kihúztuk a töltőt, és minden eltűnt..aztán nevettünk és ettük tovább a fagyit, közben tvztünk...majd megszűnt a külvilág, a maradék fagyi is elolvadt, a takaró ránk simult, a zajok elhalkultak...simogattuk egymást, csókolóztunk, majd mikor elkezdte levenni a pólóm...anyukám hívott, és több sms-t is írt...UPSZ, szóval felhívtam, hogy ne haragudjon nem vettük észre, mert a telefonom a konyhában volt..(kénytelenek voltunk hazudni), aztán oda adtam M.-nek a telefont, hogy összeszedem magam és megyek..khm..vagy még sem..M. megbeszélte anyukámmal, hogy nála alszom..Azaz, én nem tudtam semmiről...csak mentem volna ki, mikor M. mondta, hogy nem megyek sehova, úristen annyira megijedtem..aztán végül sikeresen elmagyarázta...:) kis gonosz... csináltunk együtt vacsit, tvztünk.. aztán eltűnt, majd vissza jött...és mondta, hogy van egy meglepetése számomra...(úristen, még egy?) bekötötte a szemem, és elkísért a fürdőbe..ahol mindenhol gyertyák voltak...én meg, meg se tudtam szólalni, csak szorongattam össze-vissza...Akkor sokkal jobb lett volna, ha együtt fürdünk, de az már csak részletkérdés...Éjszaka folytattunk mindent, amit elkezdtünk...nem fajultak el a dolgok, a mellkasán aludtam egész éjszaka, és reggel korán keltem (már amennyire tudtam), és csináltam neki reggelit...:)
Azután beszélgettünk az apukájával, majd nekem haza kellett jönnöm...nagyon jól érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!