Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem a páromat! (meleg téma) Mi tévő legyek?
25 éves meleg duci srác vagyok. A párom egy 23 éves vékony srác. Le szeretnék fogyni, hogy több önbizalmam legyen és ez által még jobban érezzem magam. De barátom azt mondta, ha lefogyok akkor elhagy, mert én így tetszem csak neki.
Az idióta válaszokat és sértegetéseket mind mind jelentem és negatívval értékelem!!!!!
Hát ez érdekes..Ha ilyen szituban lennék támogatnám a párom,mivel tudnám,hogy ő jobban érezné magát.
Ha szeretem támogatom..
Mióta vagytok ti együtt?
Szerelmes ő beléd?
ha ő meg nagyon vékony, vagy ha sportos akkoris megmondhatod hogy menjetek együtt konditerembe és "összeedződtök" vagy hogy mondjam, de mindenképp beszéld meg vele. egyébként szerintem nem az alkatáért kell szeretni valakit, ilyen fenyegetőzés hogy 'ha meghízol/lefogysz akkor elhagylak' csak akkor elfogadható, ha tényleg a másik ember egészségéről van szó, de olyankor sem szabad komolyan gondolni, csak ijesztgetésként. nem ismerem a párod, de a kommunikáció fontos úgyhogy beszélj vele. sok sikert! :)
18/L
Mintha magamat olvasnám! Én 115 kg-ról 72 kg-ra fogytam le,és SOKKAL jobban érzem magam, valóban több az önbizalmam is.
Próbáld elmondani a barátodnak, hogy neked nagyon kellemetlen a testsúlyod, nem mered levenni a pólód a strandon, mert zavar a súlyod, egészségesebb életet szeretnél stb. Ha őszintén elmondod neki ezt és ha szeret, akkor meg fogja érteni, és még az is megeshet, hogy vékonyabban még jobban fogsz neki tetszeni. Mert valljuk be őszintén (személyes tapasztalat), hogy nem sok srácnak tetszenek a macik. Sok sikert!
25/F
Szerintem üljetek le és mégegyszer beszéljétek át, hogy az önbizalmad miatt akarsz lefogyni. Lehet a párod a féltékeny, hogy másoknak is megfogsz tetszeni és fél hogy ne talán tán elhagyod. De ha szeretitek egymást egy kis fogyás nem fog közétek állni. De mindenesetre az a legjobb, ha még egyszer beszéltek. Magyarázd el neki, hogy ha kitartott melletted ducin, akkor hogy tudnád elhagyni mikor már vékony leszel.
Remélem megoldjátok a problémátokat.
Először is, rohadt mázlista :) Én sosem találtam magamnak vékony srácot :/
Ami meg a kérdést illeti, a saját testedről, a saját egészségedről van szó, ennyit nem ér egyetlen párkapcsolat sem. Ha szeret a párod, majd megbékél azzal is, ha lefogysz. Ha emiatt elhagy, akkor nem értékelném nagyra a szerelmét.
Mióta vagytok együtt?
Azzal nincs bajom, hogy nem találnék párt magamnak, ha ilyen maradnék mert azért 1-2 srácnak mindig tetszettem...
De tény, hogy jobban érezném magam. Nem is arról van szó, hogy nem merek levetkőzni, mert ilyen vagyok ezzel kell együtt élnem. De most elhatároztam magam.
Sokszor átbeszéltük már, de neki a vékonyak sohasem tetszettek, én viszont nagyon szeretem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!