Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon szeretem a páromat!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem a páromat! (meleg téma) Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

25 éves meleg duci srác vagyok. A párom egy 23 éves vékony srác. Le szeretnék fogyni, hogy több önbizalmam legyen és ez által még jobban érezzem magam. De barátom azt mondta, ha lefogyok akkor elhagy, mert én így tetszem csak neki.

Az idióta válaszokat és sértegetéseket mind mind jelentem és negatívval értékelem!!!!!

2012. aug. 19. 19:26
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

Jaaj nem vagyok hülyexD az leesett h a kérdező meleg.meg a párja is

igen téged kérdeztelek előző előtti:D

2012. aug. 21. 20:33
 22/45 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de akkor a párod egy idióta. Képzelj el egy olyan helyzetet, ahol egy párkapcsolat egyik tagja, mondjuk tolószékbe kerül és mégis együtt maradnak, a nehézségek ellenére. Na most, a ti helyzetetek, hogy fogyni szeretnél, semmi a példához képest. Amikor egy kapcsolatban zsaroláshoz folyamodik egyik fél, ott valami elveszett, vagy meg sem volt.
2012. aug. 22. 02:35
 23/45 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy szétmentek, de ha emiatt elhagy akkor meg sem érdemel téged, tudom, hogy nehéz most Neked, de hidd el így a legjobb, mert nem szeretett téged igazán.
2012. aug. 22. 09:37
 24/45 A kérdező kommentje:
Hát jah... na mindegy, így jártam akkor :( :)
2012. aug. 22. 12:36
 25/45 anonim ***** válasza:
Akkor most szakítottatok?
2012. aug. 22. 17:31
 26/45 A kérdező kommentje:
úgy néz ki, hogy igen... így nem akar tovább lenni velem :/
2012. aug. 22. 18:56
 27/45 anonim ***** válasza:
nah b*zdmeg...üzenem neki, hogy egy idióta
2012. aug. 23. 10:56
 28/45 A kérdező kommentje:
én is megmondtam neki, hogy az...
2012. aug. 23. 12:00
 29/45 anonim ***** válasza:

*rázza a fejét*

És hogy beszéltétek meg még barátok maradtok vagy nem foglalkoztok már egymással?

2012. aug. 23. 12:11
 30/45 A kérdező kommentje:
én mondtam neki, hogy akkor békésen oldjuk meg a dolgokat, azt mondta majd meglátja mi lesz... ezek után nem nagyon tud érdekelni engem sem a dolog, fáj mert szeretem nagyon! De ha ezt akarja, ám legyen... Nem tudok mit tenni ellene :/
2012. aug. 23. 12:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!