Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem a páromat! (meleg téma) Mi tévő legyek?
25 éves meleg duci srác vagyok. A párom egy 23 éves vékony srác. Le szeretnék fogyni, hogy több önbizalmam legyen és ez által még jobban érezzem magam. De barátom azt mondta, ha lefogyok akkor elhagy, mert én így tetszem csak neki.
Az idióta válaszokat és sértegetéseket mind mind jelentem és negatívval értékelem!!!!!
Hát nekem meg a duci pasik nem tetszenek úgy alapból.De, ha olyanba szeretek bele akkor olyanba. Ha szeretem úgy is megtetszik.
Beszélj vele mégegyszer, ha ugyanezt mondja akkor úgy járt. Ha nem képes vékonyan szeretni akkor elhagy. Lehet nem is szeretet igazán.
De lehet csak megakart ilyeszteni, mert tényleg nem jönnek neki be a vékony pasik, de ha lefogy azért nem hagyna el csak így jobban tetszel neki.
Nem hinném, hogy valóban elhagyna, ha igen, akkor nem is szeretett...
Szerintem kezd el a fogyizást, a kilók úgyis folyamatosan mennek le nem 1-ik napról a másikra, és annyira így nem is lesz drasztikus a változás, és fokozatosan hozzászokik :)
Ha úgy érzed szeret, akkor ne aggódj :) Sok sikert :)
Eddig azt gondoltam a pasidról, hogy nem normális. De most belegondoltam a helyzetébe, csak egy kicsit máshogy.
Nekem a vékony pasik tetszenek. És nemtudom mit csinálnék ha egy nap azzal állna elő, hogy gyúrni akar járni és megakar izmosodni, hogy megtudja magát védeni meg neki az tetszik. De ugye eddig nagyon vékony volt és úgy szeretem. Nekem meg nem tetszenek a nagyon izmos pasik. Szóval én nemtudom mit tennék. Érts meg te is a párod.
Bár lehet amibe én gondoltam bele az más. Mert neked önbizalmat adna ha eludtünénnek a kilók.
Viszon a párodnak meg nem lenne joga eldönteni, hogy hogy nézz ki.
Ha el akar ez miatt hagyni inkább ne foglalkozz vele.
Szerintem felkénd magát áldoznia és hagyni, hogy lefogyj ha igazán szeret.
Sajnálom, hogy így alakult a kapcsolatod.
Szép gondolat előző.
Ti melegek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!