Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem a páromat! (meleg téma) Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
25 éves meleg duci srác vagyok. A párom egy 23 éves vékony srác. Le szeretnék fogyni, hogy több önbizalmam legyen és ez által még jobban érezzem magam. De barátom azt mondta, ha lefogyok akkor elhagy, mert én így tetszem csak neki.
Az idióta válaszokat és sértegetéseket mind mind jelentem és negatívval értékelem!!!!!
2012. aug. 19. 19:26
41/45 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a biztatást! :)
Amúgy bárkivel szívesen beszélgetek aki ír, ahogy eddig is tették páran! :)
2012. aug. 24. 18:06
42/45 anonim válasza:
ha szeret, akkor mindenhogy szeret
43/45 A kérdező kommentje:
hát most már mindegy... szakítottunk... illetve, ő velem... :/
2012. aug. 27. 20:38
44/45 anonim válasza:
Akkor viszont hajrá, irány az edzés és a diétás (egészséges!) koszt.:)
Lefoglalod magad, aztán majd lesz jobb minden! Kitartás!
45/45 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. szept. 3. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!