Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon szeretem a páromat!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem a páromat! (meleg téma) Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

25 éves meleg duci srác vagyok. A párom egy 23 éves vékony srác. Le szeretnék fogyni, hogy több önbizalmam legyen és ez által még jobban érezzem magam. De barátom azt mondta, ha lefogyok akkor elhagy, mert én így tetszem csak neki.

Az idióta válaszokat és sértegetéseket mind mind jelentem és negatívval értékelem!!!!!

2012. aug. 19. 19:26
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Hihetetlen milyen emberek vannak, komolyan. Ezért gajra vágni egy kapcsolatot, valami elképesztően primitív dolog. Szerintem, nagyon jó dolog, hogy foglalkozol magaddal és semmiképp nem elítélendő, amikor valaki jól szeretné érezni magát a bőrében. Ha igazán szeretne, vagy szeretett volna, akkor támogatnia kellene téged ebben, nem eldobnia a kapcsolatot amely összefűz. Hihetetlen...elhagyom a párom, mert fogyni akar. Beszarás... már elnézést a kifejezésért.
2012. aug. 23. 12:33
 32/45 anonim ***** válasza:

Ne is tegyél semmit ellene, nem érdemel meg téged.

Bár én azt érzem kopogtat majd még a te ajtódon:D

De ha azt mondta h még meglátjuk mi lesz lehet nem is akar szakítani. És amúgy régebben mondogatta h szeret? Mert lehet szerelmes beléd, csak egy kicsit zizzent az agya:D

Békésvámpír te olyan értelmes vagy *.*

15 éves vagy ugye?

És mostanában regisztráltál?Sok meleg kérdésnél láttam a kommentjeid..:)

2012. aug. 23. 13:54
 33/45 A kérdező kommentje:

a meglátjuk az a barátságra érettem... :/

azért köszönöm szépen nektek a kulturált hozzászólásokat és a biztatást! :)

2012. aug. 23. 14:01
 34/45 anonim ***** válasza:

meglátjuk?hát ez olyan mintha még a barátságáért is könyörögnöd kéne

én biztos nem kérnék az ő barátságából

de azért sajnálom h így alakult.

2012. aug. 23. 14:10
 35/45 A kérdező kommentje:
köszi! sajnos ez van... akkor majd keresek mást... :/ ha találok... :(
2012. aug. 23. 18:40
 36/45 anonim ***** válasza:
tuti fogsz!:))
2012. aug. 23. 18:42
 37/45 A kérdező kommentje:
jahh :/
2012. aug. 23. 19:40
 38/45 anonim ***** válasza:

Fel a fejjel:))

De azért még várj egy kicsit míg új kapcsolatot keresel. Hisz még ez túl gyors lenne...mivel még szerelmes vagy belé.......

2012. aug. 23. 20:34
 39/45 A kérdező kommentje:
jahh... nem is rögtön akartam elkezdeni! :)
2012. aug. 23. 21:56
 40/45 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, hogy szétmentetek, de akkor most foglalkozz inkább az edzésekkel, azzal lefoglalod magad, és nem gondolsz rá. És lehet pont az edzőteremben találod meg az igazit. Fel a fejjel.
2012. aug. 24. 13:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!