Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek/Mit tehetnék? Teljesen megzavarodtam. (Meleg téma)

Figyelt kérdés

1, Aki nem tud/nem akar segíteni, az inkább ne írjon semmit.

2, Aki nem akarja elolvasni, nem kell.

3, Próbálok mindent részletesen leírni, ezért (nagyon) hosszú...

17/f

Amit tudni kell:

Kiskoromban a szomszéd kisfiú, nevezzük M.-nek volt a legjobb barátom, apukám halálakor ő vigasztalt. Szájra puszival köszönt el, és boldogabb voltam, mint amikor barátnőim voltak. Édesanyámnak és a húgomnak ezek a dolgok feltűntek, akkor "ébresztettek rá", hogy van egy titkom. Ha nem is meleg, de biszex vagyok. Az elején kinevettem őket, hogy az lehetetlen, majd egy idő után elfogadtam a tényt, bár majdnem túl későn. M. másik városba járt középiskolába, mint én, ezért lassan nem is találkoztunk, vagy csak nagyon ritkán.

M.-el múlthéten találkoztam, úgy érzem ismét beleszerettem. Mivel hideg volt oda adta a pulóverét, és megkért, ha ráérek segítsek neki költözni. (Van egy apró lakásuk a városban, és ott fog élni) Néha úgy érzem akar valamit tőlem, hosszan a szemembe néz, én megijedek, és elkapom a fejem..majd teljesen zavarban vagyok, amit ő szerintem teljes mértékben élvez. A holnapi, azaz mai napomat vele kell töltenem, nem bírok aludni, és a pulcsiját szorongatom..

2012. aug. 20. 02:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 A kérdező kommentje:
49, hát hmm..pontosan arra céloztam..:)
2012. szept. 4. 16:29
 52/78 anonim ***** válasza:
93%
XD látom jól érzed magad:DD örülök neki
2012. szept. 5. 20:04
 53/78 anonim ***** válasza:
77%
*.*
2012. szept. 5. 20:55
 54/78 anonim ***** válasza:
93%
és tovább mikor mentek?
2012. szept. 5. 20:56
 55/78 A kérdező kommentje:

Nem tudom, mikor fogunk tovább haladni, ezt sem terveztük...csak egyszerűen nem bírtuk tovább. Mivel én még nem voltam senkivel rajta kívül (vele is csak a leírtakig jutottunk), folyamatos kételyek vannak bennem, hogy jól csinálom-e amit csinálok.

Plusz:

Tegnap este C., a (barát) barátnőm átjött hozzám, és hármasba felelsz vagy merszeztünk...alaposan ki lettünk faggatva, és teljesen vörös volt az arcom, legszívesebben elbújtam volna...ha valaki nem csinált meg valamit, alkut kötöttünk...aztán M.-nek és nekem is volt egy ilyen "büntetőnk"... a lényeg az volt, hogy csókolóznunk kell úgy, hogy legalább egy ember lássa, aki a sulimba jár.. Ez reggel meg is volt, pont az a srác jött, aki régen elég durván elutasított...Mentem be suliba ő pedig félre hívott, hogy egy "mocskos b uzi" vagyok, és mindenki tudni fogja...vállat vonva mondtam neki, hogy nem bánom, mellesleg, ha tudni akarja fogadás volt az egész.. viszont, én is tudok róla dolgokat, aminek nem minden barátnője örülne, szóval jó lesz, ha befogja..aztán besértődve elment...

Buszmegállóba C.-vel vártam a buszt, és ő is ott volt, és bocsánatot kért..mire mondtam, rendben... Azóta M.-el vagyok, és furán érzem magam, mert az emberek így állnak hozzá a dolgokhoz, viszont szerencsére ő képes elfeledtetni velem mindenkit...és annyira jó, hogy van nekem...imádom minden porcikáját, fogalmam sincs mért, az illatát...nem tudok nélküle létezni..

2012. szept. 5. 22:18
 56/78 anonim ***** válasza:
93%

Örülök, hogy boldogok vagytok *.* De én C.vel már nem beszélnék, elég szemét volt. A saját 'barátod' ilyet csinál...áh mind1

Szeressétek egymást a pasitoddal!:)

De akkor te régbben csak úgy bepróbálkoztál egy pasinál?

2012. szept. 6. 09:44
 57/78 A kérdező kommentje:

Neki volt, hogy ezerszer rosszabbakat kellett csinálnia...(pl. hajléktalanhoz oda menni, és puszit adni neki) Ez csak egy játék, de nála megbízhatóbb és aranyosabb lányt nem is nagyon ismerek..:)

Nem csak úgy bepróbálkoztam..osztálytársam volt (megbukott), elég jóban voltunk...viszont, úgy éreztem ő is más..és mikor osztálykiránduláson voltunk, elmondtam neki mindent, majd én a többiekkel elmentem inni, ő pedig ott maradt.. mikor vissza értünk, megakartam csókolni..másnap kiosztott, és nem is nagyon beszéltünk..aztán teljesen megváltozott, megbukott...

2012. szept. 6. 13:24
 58/78 anonim ***** válasza:
78%

Jah értem

de még mindig naív vagy

gondolkozz már he. ezerszer rosszabb dolog hajléktalannak puszit adni?na persze

figyeljmár aki látott titeket elmondhatja bárkinek, és akkor kiutálnának titeket.netán bántalmaznának

meg gondolj bele.más is láthatott

én biztos h nem mondanék ilyet a meleg barátomnak

nah mind1 te tod.ez csak az én véleményem

2012. szept. 6. 18:36
 59/78 anonim ***** válasza:
83%

#58 részben igazad van, de hát gondolom ilyen a szerelem:) akkor is nagyon aranyosak vagytok és ehhez tartom magam>< viszont már ideje lenne neki állni'annak'XD. egyb nem akarlak siettetni, csak ez olyan mint amikor olvasok egy könyvet és már nem tudom kivárni h mi fog történni! haladjatok a saját tempótokban és érezzétek jól magatokat:DD

wááá de imádlak>.< folytatástXD

2012. szept. 6. 19:57
 60/78 A kérdező kommentje:
egy olyan embernek aki retteg a baktériumoktól elég borzalmas lehet :)
2012. szept. 7. 23:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!