Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Gyönyörű vagy, csak a karod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Gyönyörű vagy, csak a karod vastag. Ez szépséghiba, én így fogadtam el, így szeretlek. " Ma ezt a bókot kaptam a pasimtól. Vélemények?

Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 00:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 A kérdező kommentje:

hmelinda7602: É még Melinda annyit, hogy valójában az a bajod, hogy önmagadat szeretnéd igazolni a "nem kell megsértődni, ha a férjem nagyom melleket akarna,és engem még a kés alá is befektetne emiatt" témába,hiszen tulajdonképpen egy cipőben járunk.Nekem a karom nem kell,neked pedig a melled,és ez neked is nagyon fáj valahol.De legjobb védekezés a támadás,és persze úgyis letagadod,mert még magadnak sem vallod be, és mögé bújsz a "nem vagyok sértődékeny" mondat mögé.Átlátok a szitádon.Hiába tagadod.

Maradna a franc olyan hapsival,aki immel-ámmal fogadja el az amilyen vagyok.

2012. aug. 13. 17:07
 62/76 anonim ***** válasza:

Tudod Mareszka te olyan vagy amilyen igazad van nem ismerlek csak a kommentjeidből, a földtől felett jársz, de érzelmi intelligenciád közelít a nullához..

Engem szeretnek és megnyugtat, és nincs tovább kedvem egy ismeretlen önelégült nővel vitázni... Sok boldogságot

ui.: a férjemnek kellenek a melleim, valójában én adtam neki okot, de ez most hosszú lenne..

2012. aug. 13. 17:34
 63/76 anonim ***** válasza:
hülyeségeken vitatkoztok melinda a férjednek kell a melled, mert különben nem lennétek együtt, maresz te is így állsz, csak más az önértékelésetek
2012. aug. 13. 17:37
 64/76 dögimama ***** válasza:
önértékelési zavar a köbön!!!!
2012. aug. 13. 17:40
 65/76 anonim ***** válasza:

Már szerintem nem is ez a kérdés itt... és ez nem is ránk tartozik! Ez a te dolgod....

Máskor is szívesen segítek...

2012. aug. 13. 17:44
 66/76 dögimama ***** válasza:

Szerintetek ..

-gyönyörű vagy ez pozitív

...csak a karod vastag legyen ez akkor negatív

...ez szépséghiba ez is legyen negatív

... így fogadtam el - ez pozitív

...így szeretlek 100% - ez pozitív

összességében ez 3 pozitív, 2 negatív

ha jól látom akkor ez pozitív

2012. aug. 13. 18:18
 67/76 anonim ***** válasza:
azért priviben az elérhetőségét kérlek add meg... Nekem ezek a pasik jönnek be...
2012. aug. 13. 18:30
 68/76 dögimama ***** válasza:

Részben vissza vonok minden véleményt... a pasid tudja, hogy szuperérzékeny vagy?

Mert szerintem nem mondta volna ezt neked, ha teljesen tisztába lenne a szuperérzékenységgeddel, vagy hogy kell kezelni...

Biztos, hogy van lelked Maresz, a párod jól látja... és elnézést, ha megbántottalak,

bár ezt lehet, hogy nem fogod...

2012. aug. 13. 18:42
 69/76 sz.detti81 válasza:

Most olvasom ezt a szuperérzékenységes dolgot. Nem lehet egyszerű vele, veled élni, kevés ember lehet, aki ott van, ott tud veled lenni.

Nagyon-nagy lelked van ezért vesz fel sokmindent fájdalomnak.

Lehet, hogy köze van a szuperérzékenységednek ehhez is... és mi ezért nem érezzük sértőnek, mert más az érzékenységünk...

2012. aug. 13. 18:55
 70/76 niko szabo válasza:

kitartás, szép vagy és ő is látja...

szerelmes a hapi

2012. aug. 13. 23:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!