Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Gyönyörű vagy, csak a karod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Gyönyörű vagy, csak a karod vastag. Ez szépséghiba, én így fogadtam el, így szeretlek. " Ma ezt a bókot kaptam a pasimtól. Vélemények?

Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 00:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 anonim ***** válasza:
93%
Ha tényleg elfogadná, akkor nem is emlegetné. Egy ilyen kijelentés azt akarja kiváltani belőled, hogy eltátsd a szád, hogy hú, de mennyi áldozatot hoz miattad.
2012. aug. 9. 01:02
 12/76 anonim ***** válasza:
47%
Meg is ütném a vastag karommal..:DD ezt én tuti nem vennem bóknak.
2012. aug. 9. 01:15
 13/76 anonim ***** válasza:
94%
Oké, hogy így gondolja, de ha tényleg elfogadott úgy, ahogy vagy, és szeret, akkor minek felhozni?! Hogy került elő a téma (azért nem mind1, hogy te sajtoltad-e ki belőle, vagy magától mondta). Ha magától, akkor elég bunkó. ha viszont te provokáltad ki, akkor teljesen jogtalanul sértődsz meg.
2012. aug. 9. 01:19
 14/76 anonim ***** válasza:
80%
Persze nyilván függ attól is hogy miért és milyen stílusban mondta de így az első reakcióm az lenne hogy behúznék neki a vastag karommal. Vagy megmondtam volna neki hogy annak örülnék ha inkább a f@sza lenne ilyen vastag...
2012. aug. 9. 01:29
 15/76 anonim ***** válasza:
82%

Megkérdeztem volna: ha valóban szeretsz és az elején is láttad, hogy milyen vastagságú a karom és a többi testrészem, most mi értelme volt ezt így mondani? Ha gyönyörű vagyok akkor úgy vagyok jó neked ahogy vagyok - elvileg, ha meg nem vagyok az, akkor nem kell törni magad a "bókolással". Van tökéletesebb, keress mást!

Nekem azt mondta egyszer a volt... hogy: azért mondom annyiszor, hogy szeretlek, nehogy megsértődj hogy nem mondom.

Csak lestem... Aztán mondtam neki: én nem kértem, nem is haragszom érte, csak azért ne mondd nekem, "kötelességből"! Basszus, lehidaltam akkor helyben.

2012. aug. 9. 13:22
 16/76 anonim válasza:
82%
Dögpumpának megint igaz van. :'D
2012. aug. 9. 15:48
 17/76 anonim ***** válasza:

pofon aztán kuka...

a volt barátom mondta nekem bók gyanánt, hogy "azért vagyok veled, mert egy nálad szebb lányt simán elvennének tőlem" :D Na, ez kb. ugyanolyan volt :D

2012. aug. 9. 21:49
 18/76 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,némelyiken sírva röhögtem. Magától mondta, én pedig egy masszív csaj vagyok.Szerintem testemhez képest nem vastag a karom.Mondom, egy masszív homokóra vagyok,ilyen az alkatom. Izmos és picit túlsúlyos.Valóban én is azzal értek egyet, ha elfogadná, nem hozná fel,valszeg ezért volt mellette mindig kisebbségi érzésem. Egyszerűen a vékony végtagú nőkre bukik akiket előszeretettel bámult meg mellettem. Na én ilyen sosem leszek, de ahol a külső a szint csak,ott nem is akarok versenyző lenni.Úgyhogy a pofon-kuka megoldást választottam, úgy ahogy írtad kedves válaszoló. Köszönöm a véleményeket,amit akartam megtudtam.
2012. aug. 10. 15:01
 19/76 jacint79 ***** válasza:

A mondat tőlem származik.

Kérlek vedd figyelembe, hogy milyen szövegkörnyezetbe, témába hangzott el.

A téma az önértékelés volt, az hogy mindig negatív véleménnyel vagy belső-külső adottságaidról! Nem pont szó szerint azt mondtam, hogy a belső dolgaidról, tudásodról nem tudok véleményt mondani mert minden ember más és más... stb. lényegtelen...

Ezután mivel már ezerszer végighallgattam, a te szádból magadat becsmérlő szavakat, kezdve a combjaiddal, hasaddal, olykor a melleidről... Amik hiába mondod ezerszer is nem igaz, tettem ezt a megjegyzést a karodról, NEM becsmérelni akartam, hanem meglovagolni egy általad elfogadott testrészt ami szokott problémát okozni öltözködéskor és nem hallottam róla még becsmérlést, MERT már azt magadtól részben elfogadtad AZT SZERETTEM VOLNA, HOGY ÁLTALA ELFOGADOD A TÖBBIT IS! mert sajnos nem mindig az a véleményed magadról, hogy szép alakod van stb..

..ÉS EZT NAGYON ROSSZ HALLANI, HOGY A SZERELME BECSMÉRLI ÁLLANDÓAN MAGÁT...

2012. aug. 10. 19:34
 20/76 anonim ***** válasza:
100%

Férjemtől hasonlót kaptam a vádlimra még 1970-ben. Három gyermekünk van és két unokánk.

Nem bók, de írod, hogy szeret... és legalább van mivel irányítanod...

2012. aug. 10. 21:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!