Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Gyönyörű vagy, csak a karod vastag. Ez szépséghiba, én így fogadtam el, így szeretlek. " Ma ezt a bókot kaptam a pasimtól. Vélemények?
Megkérdeztem volna: ha valóban szeretsz és az elején is láttad, hogy milyen vastagságú a karom és a többi testrészem, most mi értelme volt ezt így mondani? Ha gyönyörű vagyok akkor úgy vagyok jó neked ahogy vagyok - elvileg, ha meg nem vagyok az, akkor nem kell törni magad a "bókolással". Van tökéletesebb, keress mást!
Nekem azt mondta egyszer a volt... hogy: azért mondom annyiszor, hogy szeretlek, nehogy megsértődj hogy nem mondom.
Csak lestem... Aztán mondtam neki: én nem kértem, nem is haragszom érte, csak azért ne mondd nekem, "kötelességből"! Basszus, lehidaltam akkor helyben.
pofon aztán kuka...
a volt barátom mondta nekem bók gyanánt, hogy "azért vagyok veled, mert egy nálad szebb lányt simán elvennének tőlem" :D Na, ez kb. ugyanolyan volt :D
A mondat tőlem származik.
Kérlek vedd figyelembe, hogy milyen szövegkörnyezetbe, témába hangzott el.
A téma az önértékelés volt, az hogy mindig negatív véleménnyel vagy belső-külső adottságaidról! Nem pont szó szerint azt mondtam, hogy a belső dolgaidról, tudásodról nem tudok véleményt mondani mert minden ember más és más... stb. lényegtelen...
Ezután mivel már ezerszer végighallgattam, a te szádból magadat becsmérlő szavakat, kezdve a combjaiddal, hasaddal, olykor a melleidről... Amik hiába mondod ezerszer is nem igaz, tettem ezt a megjegyzést a karodról, NEM becsmérelni akartam, hanem meglovagolni egy általad elfogadott testrészt ami szokott problémát okozni öltözködéskor és nem hallottam róla még becsmérlést, MERT már azt magadtól részben elfogadtad AZT SZERETTEM VOLNA, HOGY ÁLTALA ELFOGADOD A TÖBBIT IS! mert sajnos nem mindig az a véleményed magadról, hogy szép alakod van stb..
..ÉS EZT NAGYON ROSSZ HALLANI, HOGY A SZERELME BECSMÉRLI ÁLLANDÓAN MAGÁT...
Férjemtől hasonlót kaptam a vádlimra még 1970-ben. Három gyermekünk van és két unokánk.
Nem bók, de írod, hogy szeret... és legalább van mivel irányítanod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!