Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Gyönyörű vagy, csak a karod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Gyönyörű vagy, csak a karod vastag. Ez szépséghiba, én így fogadtam el, így szeretlek. " Ma ezt a bókot kaptam a pasimtól. Vélemények?

Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 00:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim válasza:
41%
Ez aztán a vallomás, szívből jövő. Észrevehetnéd, hogy milyen jelentés tartalommal bír. Te vagy neki a legszebb és szeret annak ellenére, hogy valószínűleg külsőleg lenne mit változtatnod, de ennek ellenére te tűntél ki a sok lány közül neki és te beléd szeretet nem másban. Ébredj fel és vedd, észre mennyire szeret és elfogad téged ez a srác, aki nem egy Cicababa lánnyal van, hanem a belső értékeket találta meg benned, de ezek után megkérdőjelezném, hogy létezik-e benned ilyen. Valóban kurta ez a bók, de szerintem ezzel nem megbántani akart.
2012. aug. 11. 12:04
 22/76 A kérdező kommentje:

21/21 -es kommentelő.Én már nem tudok bedőlni a meakulpa szövegének.Te még elhiheted mert nem tudod azt,hogy ez a dolog már egy éve így megy-kapcsolatunk elejétől.A FÉRFI kollégáival szokták egymást bántani, amit ő a saját megfogalmazásával "savazásnak" hív.Ez pontosan lefordítva annyit jelent, hogy marod a másik lelkét. Kaptam én már mást is,pl. a jól nézel ki csak a cipőd sarkán kéne még emelned-ezt persze megfelelő időzítéssel- s még olyat is, hogy miért váltok vissza emelkedőn felfele a kerékpárral-mikor nagyon jól tudja, hogy a sok tánctól az egyik térdem rendesen ki van készülve.

Külsőleg akárkire lehet mondani, hogy változtasson.21/21 kommentelő, én egy kimondottan szép nő vagyok-nem csak férfiak, hanem nők visszajelzései is ezek-de nem vagyok pálcika alkat.Gömbölyű, vékony derekú,hosszú hajam leér a derekamig.Ezt csak azért írom le,hogy megértsd.Engem nem elfogadni kell, hanem értékelni.Sőt minden embernek értékelnie kellene a társát,nem savazni, rossz indulatú megjegyzéseket tenni.Amikor összejöttem vele,180 centiéhez majdnem 110 kiló volt, alig bírt járni.De nem érdekelt, mert a többi értékét néztem-akkor még kedves volt,és valami ennek ellenére beindult köztünk.Folyton gyomorbántalmai voltak, mert minden nap megivott 1,5-2 liter kólát. A csips és az édesség mindig ott volt a szekrényben ,amire még éjszaka is rájárt.De tudtam,hogy mozogni fogunk járni,mivel én rengeteget mozgok, és tudtam alakulni fog,türelemmel és szeretettel álltam hozzá.(Még annyit megjegyzek, hogy a karokm nem fog lemenni, ami a 10 év elég rendszeres úszásnak is köszönhető.)

Sorolhatnám még, de nem ez a cél. Azért nyitottam ezt a topikot, hogy megtudjam,én vagyok-e az a paranoiás, sértődékeny-ahogy ezt állítja-vagy másnak is jól esik ez a savazás.

Biztosíthatlak róla, hogy először a külsőm fogta meg !

Cicamicával pedig lenne,de cicamica nem áll szóba ilyen tipusú férfival,mert cicamicához többet kell letenni az asztalra.

Most kétségbe van esve, ezért ez a "szívből" jövő vallomás, aminek a valódi célja, hogy tisztára mossa magát.

Ennek a kapcsolatnak vége. Elvárom, hogy egy társ engem értékeljen, valamint én is őt,mert az élet hosszú,és nem ilyen problémákat hoz, hogy kinek -hány centi valamilye.

Nem kell még ehhez olyan valaki, aki szívja az ember vérét.Van elég gond anélkül is.

Látom sok más nőtársam is küzd ezzel a problémával.

jolan59 te 1970-ben kaptad a "bókot", s még mindig emlékszel rá.

2012. aug. 12. 09:49
 23/76 anonim ***** válasza:

Tudod Mareszka79, ha már így megszólítottál... én se voltam akkoriban rossz nő, közel hasonló lehettem mint te

Nem bántam meg, hogy a férjemmel maradtam! Igaz emlékszem a vádlis megjegyzésére, de semmi rossz érzés nincs bennem vastag a vádlim - "vastag" a karod, ahogy ti mondjátok nem plázacicás. Nyugodt lehetsz, mert ha ez zavarta volna, akármilyen dagadt malac is nem állt volna szóba veled, mert a férfiak ilyenek! Mi nők meg érzékenyek vagyunk, ki így mint én és vannak ilyenek is mint Te!

De ha a kapcsolatot elején a belső értékeket nézted, akkor nézd most is azt nézd, mert szerethet - ezt a kijelentés egy gané ember nem mondja meg neked soha, hanem félrekefél, megcsal és hasonlók... és csak utána mondja azt, hogy már nem bírta veled...

Ha segítség kell, csak nyugodtan írj!

2012. aug. 12. 13:35
 24/76 anonim válasza:

Jó lenne tudni, hogy hangzott, el: kollégái előtt savazott téged mert akkor tetü, vagy hogy volt? Jött egy szikra a fejében és fejedhez vágta vagy mi? Próbáltam olvasni a hozzászólását, hát nehéz esetek vagytok mindketten. Ahogy írtad, jól nézel ki, de tudsz az úszós karodról, amit csak a férjed lát vastagnak és az a barom meg is mondja neked, hogy ne aggódj miatta!! Vicc, nem tudtok mivel foglalkozni...Azért olvasom, hogy ő 110 kilós dög volt stb.., akkor miért kezdtél vele, az első pillanatokba nem láthattad a belső értékeit...!!!! Mit reagáltál neki erre? elmondta és pof vagy mi? Nem értetted félre, az őszinteség fáj... De írod, hogy vastag a karod, ezt a párod megerősíti és megerősíti, így szeret.. Akkor mi a bajod?

Leírok neked valamit, nekem a férjem évekig nem mondta meg, hogy kellemetlen a leheletem, tisztálkodtam, de az volt... Ő minden reggel megcsókolt stb. ... érezhette, éreznie kellett - Én visszagondolva jó lett volna, ha megmondja, közel 2 évig a munkahelyemen kerültek a nők-férfiak, míg jött egy általad savazós cica és az első nap a pofámba vágta, hogy kell egy orbit...? és a férjem tudta és nem szólt...

2012. aug. 12. 14:39
 25/76 plazacica válasza:

Előre leszögezem, nem akarok pálcát törni felettetek, akik megírták, hogy mit tégy... az a saját véleményük! Kezdjük egy tanáccsal, forduljatok egy terapeutához, de együtt! Meg kell, hogy hallgasson mindkettőtöket, kérdeznie kell szerteágazóan, hogy segíthessen! (Szombathelyen én is segíthetek, címem kérjétek el) Első olvasatra azt mondom, hogy nagyon mély érzelmű, lelkiismeretes, talán makacs ember is vagy Mareszka79, ezért fogadtad nehezen ezt a kijelentést, amit ha szó szerint ahogy leírtad olvasok - a pasid egy nagyon szépet akart mondani, de nem számolt azzal, hogy megsértődsz! Lehet szebben is kifejezni a szerelmet, ez egy földhözragadt mód volt. Igazad van abban, hogy olyan párt keresel, akivel minden gondot meg lehet oldani, de ebben neked is partnernek kell lenned. Itt van ez a gond, amit Te vettél fel, hát old meg: megoldás a válás is, de inkább menekülés. Ahogy írtad nagy problémákat kell megoldani az életbe, az első lépés ezekhez a kis problémák megoldása, vagy azok nem keresése. Nap mint nap hallgatom a családi vitákat, az esetek 90%-a generált probléma. Emberek törnek meg betegségekbe, válásokba, családtag elvesztésébe - nem szabad elmerülni. Ezekkel együtt kell élni. Nem kell fájdalmat okozni magadnak. Ha ezt az általad bóknak nevezett mondatod egy nap, hét, hónap után kapod akkor az csak kábítás. Így évek után nem az, ez tapasztalat. Nincs veled gond és valószínűleg a társaddal se. De kommunikálni kell róla, nem sértődni és harcolni. A szerelmet ezer féle módon lehet kifejezni ezt ne felejtsd el. A párkapcsolat egy gyönyörű dolog élvezzétek egymást, egy ilyen gondolaton vagy több ilyenen nem renghet meg a bizalom ha van szerelem és a testiség működik, mert ugye nem kell mondanom, hogy az alapja az egésznek a test.

A regnevem ne tévesszen meg senkit, igen plázacica vagyok, és párkapcsolati tanácsadó is...

Még egy gondolat a férfiak olyanok mint a kutyák minden fát megszagolnak, leh...-nak, de tudjuk jól, hogy nem minden kutya harap, amelyik ugat... azt akarom ezzel mondani, hogy ahogy nézelődsz Te is, úgy nézelődik ő is... Azt, hogy melletted teszi, az kellemetlen lehet, de egy jó pasit megnézel Te is mellette.

2012. aug. 12. 15:45
 26/76 dögimama ***** válasza:

Kár itt filozofálni, írod, hogy a sok úszástól vastag a karod, a pasid nem vak és kész. Miért fáj ez neked? Ja és a kommentekből amelyik pasi nem néz a nőket az vagy más vagy nem áll fel neki! Ez tapasztalat, a társam megnéz boldog boldogtalant és igen jól teljesít napi szinten...

Az eddigi jókisfiúk, meg csak maszatoltak és nem nézelődtek... inkább nézelődjön, sőt én mutatom neki ha kell... nekem megéri...

2012. aug. 12. 16:40
 27/76 anonim ***** válasza:

hát igen ez a társ értékel téged, mert nem azt mondja, hogy majd ha kisebb lesz a karod szeretlek, hanem azt, hogy amilyen vagy úgy szeret... EZT kellene neked értékelni! A mai világ tele van hazugsággal, egy őszinte társ többet ér egy milliomos pasinál, vagy David Hasselhofnál is, - csak tudni kell értékelni...

egyébként privibe az elérhetőségét elküldheted, mert egy ilyen sógor jól jönne, a hugicám mellé, a férjem is várom szeretettel, köszi előre is

2012. aug. 12. 17:48
 28/76 sz.detti81 válasza:
Szerintem nem lehet hozzád szólni, mert királylány vagy és unatkozol? Mi ezzel a gond? Bolhából elefántot csinálsz, a pasiból meg bolondot! Ha valami alma, akkor almának kell szeretni és nem körtének, és almának lehet nevezni... - csak nőnek nézhetsz ki, de messze nem vagy a nő... az ilyen nők miatt lesznek a férfiak szoknyapecérek és hazudozók..., örülj, hogy még melletted van én nem dobott ki, vagy nem pofozott még fel... - köszönd meg neki...
2012. aug. 12. 18:06
 29/76 anonim válasza:

Ha igaz, hogy vastag, vagy legalábbis nem szokványos akkor, ez őszinteség és vakmerőség is, mert ahogy olvasom elég nagy katyvaszt csinált vele.

Azt akarta, mondani, hogy fogadd el, hogy bármilyen barom is ő és neked lehet bármi hibád, bajod... Ő mindig is szeretni fog!!! Neki ez nem probléma és szerintem tökös dolog volt. Egyébként milyen ember? Érzelmes, bujós, gyerekszerető vagy buli-kocsma-haverok? Ha az első, akkor semmi gond! Ha buli-kocsma-haver, akkor el kell vele beszélgetni! Kitartás, jó pasid lehet

2012. aug. 12. 20:55
 30/76 anonim ***** válasza:
Vélemény: semmi gáz, nem kell túlspirálni, ha magadra vetted, akkor beszéljétek meg. Ha szereted, akkor most ez neked boldogság, mert ez egy őszinte vallomás,.
2012. aug. 12. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!