Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anna Boross kérdése:
Szerintetek milyen szépséghiba tolerálható ha az arcon van és az illető akin van nő?
Figyelt kérdés
Ha férfi vagy járnál olyan nővel akinek pl. tűzfoltja van vagy heges az arca? (csak tüneti kezelés lehetséges valószínű... plasztikázásról meg szó sem lehet..)2012. febr. 21. 00:00
1/11 anonim válasza:
nem járnék,nekem ez nem tetszik.
21f
3/11 anonim válasza:
Van egy pici "fognyom" az arcomon, 4 évesen megharapott egy kutya, az egyik fogát teljesen belevájta a pofimba, szóval van egy kis mélyedés az alsó állkapcsom felett picivel, illetve van egy kb 3 mm átmérőjű anyajegy a homlokomon, ezt most készülök levetetni (természetesen ez után is lesz heg egy ideig), de ezen kívül azt mondják szép arcom van, sőt, a hegemet észre sem veszik, az anyajegyem pedig csak akkor látszik, ha össze van copfolva a hajam, van egy kedves, rendes, szexi párom, úgyhogy veled sincs semmi veszve! :)
23L
4/11 anonim válasza:
Én járnék,pláne hogy egy éve nekem is van esztétikai problémám.Csak szerencsére nem szembe tünő.Sőt régebben egy olyan lány tetszett akinek volt egy szép kis seb az arcán.
5/11 anonim válasza:
Ha nem olyan durva, akkor nem zavar, ha meg mégis, akkor fegyelembe veszem hogy azon kívül jól néz-e ki a csaj, meg belsö tulajdonságai megfelelöek e
6/11 anonim válasza:
Kedves kérdező, ha küldesz képet tudok nyilatkozni, így látatlanban nem.
7/11 anonim válasza:
Minden szépséghiba tolerálható.
8/11 A kérdező kommentje:
Elfogultak vagytok... amúgy szép a pofim állítólag, sokan mondták, mondják is, meg a testalkatom is jó csak a szépséghibám feltűnő, nagy is és az arcomon van.. sokszor tartok attól h nem fogadnak el emiatt ill. mikor idegenekkel találkozom félek meglepődnek.. kiskoromban bámultak az utcán, járműveken, úton-útfélen felnőttek is gyerekek is. És félek h nem kellek majd, lehet nem vesznek el emiatt? olyan szépség és tökéletesség mániások az emberek és a szokatlan, furcsa dolgokat kerülik is ill. nem tetszik nekik..
2012. febr. 21. 01:12
9/11 anonim válasza:
De ma már a plasztikai sebész biztos eltudná tüntetni.Meg most reklámoznak remescart,az kenőcs is hegre van.
10/11 anonim válasza:
Csak a felszínes emberek tökéletesség mániások :) Nekem más jellegű problémám van (ekcémás kiütés a kezemen, meg néha az arcomon). Még senkinek sem volt vele problémája, csak engem zavar nagyon. Esetleg megkérdezik, mi ez, aztán jaj szegény. Nem mintha ez olyan felemelő érzés lenne, nem szeretem, ha sajnálnak, meg igazából nagyobb problémák is vannak az életben, adják másoknak a sajnálatukat :) De ennyit ki lehet bírni, téged sem eszerint ítélnek meg az emberek szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!