Titeket mennyire zavarna ez a szépséghiba arcon?
Sajnos születésemkor történt egy kis baleset. Az orvos úgy megszorította a halántékomnál a fejem hogy maradt két kék folt a nyomán. Szóval a fejem mindkét oldalán halántékon van egy lila folt. Annyira nem látszik főleg ha ki van engedve a hajam. De többször kérdezték már, hogy mi történt beütöttem? Még a végén azt hiszik verekedtem... :S Ez mennyire lehet zavaró?
17/L
Jaja mond csak azt hogy verekedtél és azt is hogy a másik 10 még rosszabbul néz ki.
Nem hinném hogy annyira zavaró lenne legfeljebb csak számodra hisz te tudsz róla és törődsz vele,mivel takarni is tudod feltételezem nem egy hatalmas foltról van szó ezért javaslom ne foglalkozz vele,mások véleménye meg hát az meg kit érdekel.Fel a fejjel!
Nem tudom mennyi látszik ezen a képen. Nem is igazán halántékon van az a folt inkább az arcom oldalán... Hát ez van ott volt rajtam fogás :D
szerintem nem lesz zavaró senkinek, ha téged zavar esetleg tehetsz rá egy kis korrektort..nem tudom,hogy használ- e..:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!