Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Titeket mennyire zavarna ez a...

Titeket mennyire zavarna ez a szépséghiba arcon?

Figyelt kérdés

Sajnos születésemkor történt egy kis baleset. Az orvos úgy megszorította a halántékomnál a fejem hogy maradt két kék folt a nyomán. Szóval a fejem mindkét oldalán halántékon van egy lila folt. Annyira nem látszik főleg ha ki van engedve a hajam. De többször kérdezték már, hogy mi történt beütöttem? Még a végén azt hiszik verekedtem... :S Ez mennyire lehet zavaró?

17/L

2011. aug. 28. 15:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én magasról lesz*rnám, és szerintem mindenki más is :) Ha kedvellek, akkor nem fog érdekelni, akkor felőlem az egész fejed lila lehetne, akkor is kedvelnélek :)
2011. aug. 28. 15:57
 2/14 kicker válasza:
100%

Jaja mond csak azt hogy verekedtél és azt is hogy a másik 10 még rosszabbul néz ki.

Nem hinném hogy annyira zavaró lenne legfeljebb csak számodra hisz te tudsz róla és törődsz vele,mivel takarni is tudod feltételezem nem egy hatalmas foltról van szó ezért javaslom ne foglalkozz vele,mások véleménye meg hát az meg kit érdekel.Fel a fejjel!

2011. aug. 28. 16:00
 3/14 Tajparaszt ***** válasza:
100%
Egyetértek az első válaszolóval.
2011. aug. 28. 16:00
 4/14 Tajparaszt ***** válasza:
100%
A második válaszolóval is.
2011. aug. 28. 16:02
 5/14 A kérdező kommentje:

Nem tudom mennyi látszik ezen a képen. Nem is igazán halántékon van az a folt inkább az arcom oldalán... Hát ez van ott volt rajtam fogás :D

[link]

2011. aug. 28. 16:15
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem látszik zavaróan.
2011. aug. 28. 16:17
 7/14 kicker válasza:
100%
OHH Te lány na ez most annyira zavaró hogy irgum burgum és én marha hirtelen láthatatlanban meg egy idegen lény képét láttam magam előtt.Ha nem mondanád szerintem a kutya sem venné észre efelől ne is legyenek kétségeid.Legyen ez a legnagyobb problémád.
2011. aug. 28. 16:31
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez lóf*sz. Ne aggódj, senkit sem fog zavarni. Ha nem hívtad volna fel rá a figyelmem, fel sem tűnt volna.
2011. aug. 28. 16:35
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszi a pozitív válaszokat most megnyugodtam :D Mindenkinek megy a lájk :D
2011. aug. 28. 16:37
 10/14 anonim ***** válasza:

szerintem nem lesz zavaró senkinek, ha téged zavar esetleg tehetsz rá egy kis korrektort..nem tudom,hogy használ- e..:)

18/L

2011. aug. 31. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!