Titeket mennyire zavarna ez a szépséghiba arcon?
Figyelt kérdés
Sajnos születésemkor történt egy kis baleset. Az orvos úgy megszorította a halántékomnál a fejem hogy maradt két kék folt a nyomán. Szóval a fejem mindkét oldalán halántékon van egy lila folt. Annyira nem látszik főleg ha ki van engedve a hajam. De többször kérdezték már, hogy mi történt beütöttem? Még a végén azt hiszik verekedtem... :S Ez mennyire lehet zavaró?
17/L
2011. aug. 28. 15:54
11/14 anonim válasza:
Engem nem zavarna. Én sem vagyok tökéletes, sőt senki. Nekem meg a homlokomon pont középen van egyedi ismertetőjelem, kiskoromban lefejeltem egy téglát. :D
21/F
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm :))
2011. szept. 1. 17:33
14/14 anonim válasza:
Ugyan már,ez semmi!:)
nem látszik és valóban én is úgy vagyok vele,ha egy ember kedves meg jó fej akkor tök mindegy milyen az arca,hogy néz ki bírni fogom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!