Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Gyönyörű vagy, csak a karod vastag. Ez szépséghiba, én így fogadtam el, így szeretlek. " Ma ezt a bókot kaptam a pasimtól. Vélemények?
Jaj lányok még mindig van aki nem lát a sorok között?
Az érdekelne Mareszka, hogy telt az éjszaka, megbeszéltétek, helyére tettétek a dolgokat! Tudod este sokáig itt voltam, az öreg medvém morgott is egy kicsit, de mikor elmeséltem miről van szó, azt mondta, hogy látod Drágám nem én vagyok az egyetlen hasonló ember a világon. Nagyon elérzékenyültünk amikor belegondoltunk mi lett volna ha akkor megsértődök.
Olvasgatom a hozzászólásokat, hát kaptok hideget-meleget.
Egy kis segítség: először is ne értékeljétek túl ezt a mondatot, egy kis belebeszéléssel lehet „savazás” is akár, ahogy használjátok. De az egy gúnyolás, ez itt meg egy vallomás… és itt bukik ki maga a szándék is. A pasi nem nevetni vagy gúnyolni akart, hanem bizonyosságot adni szerelméről! Lehet, hogy korábban kételkedtél, illetve megkérdőjelezted érzéseit.
Amit még nagyon jó gondolatnak találtam, hogy előbb-utóbb ezek a gondok egészségügyi problémákként jelentkeznek. Bizonyított tény, hogy okozhatja egy rossz párkapcsolat betegségek kialakulását, de nagyon nagy szerepe van benne a pároknak. Egy ilyen mondat is lehet forrás, egyetlen egy teendő van meg kell beszélni a társsal. Ok-okozati összefüggések sorozatát indítja, indította el ez a gondolat.
Ha belegondolunk, most döntés elé állítjuk a párt. Holott nem kell, hogy következménye legyen a mondatnak, eseménynek. Ez nem azt jelenti , hogy szőnyeg alá söpörjük, hanem azt, hogy megvitatják, kulturált keretek között a gondolatot és a kiváltott érzelmeket. Még mindig azt mondom, hogy nem árt egy harmadik fél is, aki úgymond villámhárítóként néha közbekérdez, de véleményt nem nyilvánít! Az esetek többségébe ezután a partnerek, ha a válás mellett döntenek egyfajta kölcsönös megelégedettséggel teszik ezt. Ekkor az egészségügyi következmények is csökkennek. De nem kell feltétlen mindig a legrosszabbra gondolni!
Viszont egy dolgot nem szabad: emészteni magad, gondolkodni a másik fejével, hogy mit miért tett és gondolt és nem szabad elzárkózni a társad elől. Ha így cselekszel, akkor annak következménye depresszió, megfelelési kényszer, majd következnek a házipatikás gyógyszerek, ital, stb.. Mindez egy-két mondatból. Ha belegondolsz, hogy nem hangzik el ez, akkor még mindig ő lenne az egyetlen! Nagyon nehéz, de ezt egyedül megoldani nem lehet. Üdv. lányok
Ha arra vagy kíváncsi, hogy sértődékeny vagy akkor kérdezd meg a családtagjaidat, barátaidat, ismerőseidet és majd a legvégén a világhálót - mi ismerünk a legkevésbé! Annyit azért neked is kell tudnod magadról, hogy havonta kb. hányszor borulsz ki a szülőktől, munkatársaktól, barátoktól, pasidtól! Meg se kérdezd, rád szoktak sértődni vagy csak Te szoktál, ha többször sértődsz meg mint a körülötted levők, akkor sértődékeny vagy...
Szerintem ezen a mondaton is megsértődtél... ez a véleményem
hmelinda7602: Nem értem mit kötekedsz még mindig, s miért vagy még mindig itt a topicon, miért nem töltöd el az idődet az állítólagos "szerető" férjed mellet aki már összegyűjtötte a pénz a plasztikai műtétedre,mert nem tetszik neki a kis melled.Befektetné kés alá a feleségét, műtéti kockázattal ,és mindennel, csak hogy ki legyen elégítve a kis vágya, hogy a feleségének legyen nagyobb melle amire oly régen áhítozik.
Nem sértődöm meg,csak meg van rólad nekem is a véleményem , és egy ilyen nőről.
Sértődékenységről annyit, hogy ,meg van kérdezve sok mindenki. A nagyon érzékeny-szuperérzékeny emberek csoportjába tartozom. Neked gondolom ez a tény nem sokat mond.Ez egy embertípus: [link]
itt egy link,olvass utána,hogy mit jelent, ha felfogod.Az ilyen emberhez olyan társ kell, aki ezt megfelelő intelligenciával,és főként hasonló érzékenységgel tudja kezelni.A barátom azt mondta,éppen ezért szeret,mert van lelkem.
Egy durva jellem,kevés empatikus érzékkel ezt nem tudja felmérni, csak kötözködik mint te.Nem sokat adok ismétlem egy olyan ember véleményére , aki a plasztikájára készül.A ex pasimhoz pont egy ilyen illene mint te, aki nem is törődik ezekkel a dolgokkal, mert szerintem fel sem fogja. Semmit nem tudsz az egy éves kapcsolatunkról, az együttélésünkről, engem sem ismersz,tehát csak arról formálhatsz véleményt amit megkérdezem.Az nem az én bajom, hogy más rámnyit egy ugyanilyen topicot,hogy kimagyarázza ő milyen tiszta,mert itt megint csak nem a szeretetéről van szó.De te ezt nem érzed,mert nem fogod.
A topicot azért nyitottam, hogy a kérdésre legyen válasz.
Aki tuskó,keressen tuskó társat.Neked megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!