Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Gyönyörű vagy, csak a karod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Gyönyörű vagy, csak a karod vastag. Ez szépséghiba, én így fogadtam el, így szeretlek. " Ma ezt a bókot kaptam a pasimtól. Vélemények?

Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 00:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim ***** válasza:

folyt. köv.

Ha negatívat akarsz mondani, az nem így szólna!

2012. aug. 12. 21:31
 32/76 A kérdező kommentje:
sz.detti81: Durva alakokkal lehetett eddig dolgod, ha szerinted ez a normális.
2012. aug. 12. 22:59
 33/76 sz.detti81 válasza:

Mareszka79: A durva alak bánt szóba, tettbe... pl: hogy nézel ki, vastag a karod stb.

DE ez ami veled történt ez nem bántás!!! Senki nem gondolj azt igazán, hogy bántás...

Nevetnek a kérdéseden...

2012. aug. 12. 23:50
 34/76 anonim ***** válasza:
Én veled értek egyet, kérdező. Elvégre van olyan is, akinek pont az ilyen vastagabb, erősebb, sportosabb nő az ideálja, én pl. ki nem állhatom a vékony karú, vékony lábú csajszikat. Minek legyél egy olyan csávóval, akinek nehezen elfogadott nyűg az, hogy olyan vagy, amilyen? Ráadásul maga a beszólás is bunkóság, ordít róla az érzelmi zsarolás szándéka.
2012. aug. 13. 00:07
 35/76 anonim ***** válasza:

Gyerek vagy még... olyan mint egy óvodás..., ők szaladnak sírva azt mondták a fiúk, hogy dagi vagyok...

Leírod, hogy így szeret, nem azt mondta, hogy nem szeret, mert vastag a karod, vagy a nyakad...

Azt kellett volna mondania, hogy szeretnélek ha nem lennél ilyen túlérzékeny... akkor aztán pisloghatnál

De így, nagylevegő, mert elnézted a dolgot és valami emberit hozz ki magadból... nem mondom, hogy ha veszekedtél vele, akkor szépen bocsánat, MERT gondolom, hogy egy ilyen kérdés után, Te még az életbe nem kértél bocsánatot...

2012. aug. 13. 00:19
 36/76 A kérdező kommentje:
hmelinda7602 :Ez is egy vélemény. Szerinted,ha elfogadja,akkor miért szövi bele a "bókjába"? Te egy kemény lelkű vagy,kíváncsi vagyok a véleményedre. És hogy átérezd, ha azt mondaná a párod, anyukám ,gyönyörű vagy,csak a melled kicsi.De én így elfogadlak, így szeretlek.Nyelnél, és utána b az ágyba,meg se kottyanna?
2012. aug. 13. 00:31
 37/76 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy valaki vágja a témát.
2012. aug. 13. 00:33
 38/76 anonim ***** válasza:

Ide figyelj, tényleg kicsi a mellem, a férjem szokta mondani, hogy mi lenne ha megcsináltatnánk! Ez miatt, egyszer nem veszekedtünk!

Tudom, hogy szeret, mert ölel, bújik, lesi minden gondolatom! De engem nem érdekel a mellem még most annyira, hogy megcsináltassam. Pedig megteremtené az anyagiakat, csak egy jelzésre lenne szüksége.

Tehát engem szeretnek a mellemmel, téged meg a karoddal együtt. Csak mint nőt téged bánt, hogy kimondják a valóságot.

2012. aug. 13. 00:40
 39/76 anonim ***** válasza:
Még mindig itt jártok Gyerekek, ha akkoriban ilyen dolgokon fennakadok, akkor még mindig várnám a királyt fehér lovon. Pedig mindenkinek megvan a maga királya, csak tudni kell kezelni, értékelni...
2012. aug. 13. 00:44
 40/76 A kérdező kommentje:

Szomorú vagyok, hogy a magyar nők ennyire alacsony önértékeléssel rendelkeznek. Gyakorlatilag, bele is törölheti a lábát a pasi,nyel egyet , aztán be az ágyba. Nem csoda,hiszen hatalmas a húspiac,konkurencia.Aztán pedig rohannak a dokihoz ilyen-olyan nőgyógyászati problémával. Mert minden lenyelt megalázás összegyűlik, és később testi tüneteket produkál. A nőiességben való megalázás pedig női problémákhoz vezet. Meg szedik a nyugtatót halomra vagy isznak,mert valahol fel kell dolgozni.

És ezért ilyen a magyar férfiak többsége (tisztelet a kivételnek),mert a nők prímán nyelnek.

Én elvárom egy pasitól, hogy azt a testet amit "használ"(és ez nagyon idézőjeles,mert ugye kettőnek jó),szóval azt a testet tisztelje,és a hozzá tartozó lelket is. Van egy barátnőm,tolókocsiban éli le az életét,van egy barátja.Nem hiszem, hogy valaha mondta volna neki, szeretlek drágám, csak nincs lábad.

2012. aug. 13. 00:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!