szerintem nem szép, de biztos van akinek még ez is jól áll
2012. jún. 12. 11:19
2/10 anonim válasza:
Ez is olyan, mint minden más szépséggel kapcsolatos dolog a világon: valakinek jól áll, valakinek meg nem.
2012. jún. 12. 11:25
3/10 anonim válasza:
Aranyos szépséghiba szerintem...
Ami amúgy, ha egy gyermeket rendszeres fogászati ellenőrzésre hordanak a szülők kisgyermek kortól, egyetlen csippentéssel megoldható, ugyanis a túlzottan lenőtt ínyfék okozza főként. Nekem is volt, megoldották, fogszabályozó nem kellett, és nincs szünet a fogaim közt sem.
2012. jún. 12. 11:35
4/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon szépnek kell ahhoz lennie valakinek, hogy ezt ellensúlyozza. Szerintem csúnya. Viszont ez szerencsére az olyan szépséghibák körébe tartozik, ami megoldható. (Fogszabályzó.)
2012. jún. 12. 11:37
5/10 anonim válasza:
Nekem is ilyenek a fogaim. Hát nem tudom..én úgy vettem észre, hogy nem nagyon zavarja az embereket, nem hiszem, hogy ez alapján ítélnének meg valakit.:)
2012. jún. 12. 11:40
6/10 anonim válasza:
Nekem is ilyen a fogam..(Madonnának is foghíjas egy kicsit)
Nekem van egy jamaicai kolléganőm aki azt mondta a hézagos fogamra,hogy én a jamaicai babonák,vagy mondák szerint szerencsés nő vagyok. Jamaicában ugyanis akiknek hézagos a fogsoruk azt szerencsés embereknek tartják.
Végül is ha hihetünk a jamaicai babonákban akkor igazuk van. Én nyelvtudás nélkül (éppen hogy megértem őket,és ha másképp nem megy rajzolva kommunikálok velük) Angliában egy jó cégnél dolgozom, nagyon jó fizetésért.
Igen,mondhatjuk hogy szerencsések akiknek hézagos a foguk.
(de szerintem nem ez a lényeg. Inkább hézagos legyen mint lyukas,szuvas, sárga.
2012. jún. 12. 11:44
7/10 anonim válasza:
tá-szün-szün-tá-tá-tá-szün-tá-szün... :DDD
2012. jún. 12. 15:26
8/10 anonim válasza:
ha valaki alapból gyönyörű, azt különlegessé teszi, de ha nem az, akkor csak ront a helyzeten
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!