Lányok, miért van ez? (beképzeltség csúnya külső esetén)
Valahogy én is igy vagyok evvel,aki csúnya az annyira magabiztos,kénnyes és bunkó,hogy szinte már ő az atyauristen,aki meg komolyan,hogy szép is meg minden az meg visszahuzódó,csendes(bár itt is vannak beképzelt pláza cicák)és valahogy mégis azt mondják az ilyenre,hogy sunyi,ribanc,de nem értem akkor most aki mutogatja magát és csúnya az a szép szent lány,aki meg szép és szégyenlős az a csúnya ribanc?Na mind1...
Remélem azért a lényegét értettétek.
Az egy ócska közhely (és valószínúéeg a csúnyák találták ki...) hogy a csúnya az relatív fogalom. Annyi esztétikai érzéke mindenkinek van, hogy meg tudja ítélni, hogy ami csúnya, az csúnya. (Aki ezt ragozza, annak savanyú a szőlő.)
Ami pegig a magabiztos tűnő, bunkó reakciójukat illeti, kell valami védekező eszköz, hogy elfelejtsék a szomorú valóságot.
1. photoshoppal csúnyává tett lány
2. photoshoppal széppé tett lány
Akkor se közhely ;) Még a sokak számára csúnyák is megtalálják a párjukat.
Rendben van lányok, győztetek! (Mert bizonyára azok vagytok, én meg férfi.)
Jó, hogy ez egy anonim oldal, mert különben kérném rólatok a fényképeteket. Így bárki úgy minősít, ahogy akar, de ez így van rendjén. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!