Miért nézik le sokan a csúnya embereket (nem az ápolatlanságra gondolok)?
Hogy ki miért nézi le, nem tudom. Én nem ilyen vagyok. Sajnos sok előnytelen külsejű ember megjelenésével is erősíti e tulajdonságát. Pl. nincs rendes frizurája, vagy az régimódi. A ruházata is avittas stb.
A civil életben ki hogyan viszonyul ehhez? Lehet, hogy igazad van. De számos ismert csúnya ember van, aki nem csak népszerű, de csúnyaságával együtt az. Pl.: Papadimitriu Athina, Celile Dion, Barbra Streisand, Jean Paul Belmondo, Gerard Departieu.
Azért mert primitív barmok! Nem csak a csúnya külsőt nézik le, nekik mindegy, mit/kit, csak kritizálhassanak! Ugyanúgy a szépek is megkapják a magukét, csak Őket mondjuk irigységből (szerintem még erőteljesebben is) fikázzák.
Egyébként meg nem egy olyan barommal találkoztam, akik a gyógyíthatatlan betegeken is szarrá röhögik magukat! Na az ilyen pedig menjen a jó büdös ... -ba. És nagyon sok ilyen van, úgyhogy nyugi, nem Te vagy a csúnya, hanem Ők a világ szégyenei!
sajna vannak ilyenek akik csak arra várnak hogy beszólhassanak.Az mindegy hogy kinek de ha találnak valakit aki NEKIK csúnya akkor örülnek mint majom a farkának aztán a beszólás után még röhögcsélnek a semmin...
Pont mostanában történt velem hogy 2 tizenéves csitri beszólt valamit azt nem értettem pontosan mit de nagyon szánalmasan viselkedtek..
Üdv egy csúnya fiú;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!