Szerintetek az csúnya ha egy lány nagyon vékony?
Szerintem ha így érzed magad jól akkor szard le a többieket.
Én pl. pont az ellentéted vagyok, és régen én is kaptam az osztás, hogy lehet kövéren élni... de ezzel sajnos nem tudok nagyon mit kezdeni. Elfogadjuk magukat és élünk boldogan tojva mások fejére! :)
Hát most sokat nőttem, de amíg alacsonyabb voltam addig még vékonyabb voltam, most szélesedett a csípőm, de legalább annyi jó van benne hogy bármennyit ehetek (rengeteget eszem)
nem leszek kövér.
163 cm vagyok és fél éve még 45kg voltam és én már úgy is túl vékonynak éreztem magam és mondták is h "de vékony vagy" meg ilyenek de az nem tűnik fel senkinek h az kb. olyan mintha egy ducinak azt mondják "de kövér vagy"...
egyébként kb 15 éves korom óta annyi voltam egészen 21-ig és hízni akartam de sehogy se ment és egyszer csak megindult a hízás pedig semmit se csináltam másképp u.annyit ettem, most 22 vagyok és 53kg és most érzem jól magam a bőrömben
Úgyh szerintem gáz dolog ha bántanak emiatt mert nem tehetsz róla, viszont sok ismerősöm nyávog h le akar adni pár kilót de semmit nem tesz érdekében mikor ő megtehetné (diétával, sporttal) ehelyett u.úgy nassol, de egy sovány hiába eszik rendesen meg sportol is sokkal nehezebben változást elérni.
Ha ilyen vagy, akkor csúnya. Bár a leírtak alapján nem vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!