Valószínűleg ronda vagyok, és csak meg akarnak
nyugtatni?
Figyelt kérdés
Nem tudom,én dagadtnak és rondának látom magam,ugyan voltam már anorexia gyanúval orvosnál,de az semmit sme jelent...most híztam azóta és azt mondják sokkal jobb így és alig látsik meg,de nem tudom.Lhet,hogy csak azért mondják,mert a barátaim,illetve rokonaim.A Szüleim,testvérem emg alegjobb barátnőim is azt mondják,hogy szép és vékony vagyok.Én nem így érzem.Lehetséges,hogy csak naivitásból mondjék,vagy azért,hogy több önbizalmam legyne és megnyugodjak?Szerintetek?Elég félénk típus is vagyok,összesen egy barátom volt eddig,az is csak két hetes kapcsolat volt.Ez normális egyáltalán?
16/L
2012. jan. 16. 13:42
1/8 anonim válasza:
Anorexiás vagy még mindig, ha nem ismered fel h. valójában vékony vagy. Keress egy pszihológust.
2012. jan. 16. 13:49
2/8 A kérdező kommentje:
sztem 174 cm/60 kg nem anorexia...:) talán 52 kg-san annyi voltam,de most nem.sőt sztem ez már vékony se,mindig azt mondják,hogy nehéz a csontozatom,meg izom is jött fel rám a mindennapi egy óra biciklizéstől,de szerintem csak nyugtatni akarnak,vagy valami...:/
2012. jan. 16. 13:51
3/8 Antimod válasza:
Nem a magasság / testsúly arány számít, mert van, akinek a csontozata önmagában többet nyom, mint másé. Ha mindannyian, egybehangzóan azt állítják, higyjél nekik. Ha pedig független véleményekert szeretnél, tegyél fel ide képet, és őszintén leírjuk neked, hogy mi a helyzet.
Üdv!
Leftlegged Player :)
2012. jan. 16. 13:55
4/8 anonim válasza:
Irigylem a magasságodat és a súlyodat.:/
2012. jan. 16. 15:46
5/8 anonim válasza:
Szerintem tegyél fel egy testképet. A fejed, a melltartót ill. bugyit satírozd ki! Na meg a hátteret. Csak a tested legyen rajt! Ha felteszed, tudnánk segíteni, és tudnánk válaszolni a kérdésedre. Ha gondolod küldj el privátba egy képet! Szívesen segítenék. 14/L
2012. jan. 16. 17:00
6/8 A kérdező kommentje:
okés akkor holnap készítek egy képet,amin látszik az alakom és felteszem,ha ez segít.küldenék kéept magamról,de nem akarom,hogy akármelyik ismerősöm is meglássa:///
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!