Mással is van ez így, komolyan gondolhatják, vagy csak meg akarnak nyugtatni?
Az az igazság, hogy szerintem én teljesen átlagon aluli külsővel, arccal rendelkezem, szóval mondhatjuk úgy, hogy nem vagyok szép, még átlagos sem, és emiatt egyáltalán nincs semmi önbizalmam.
DE a barátaim szerint meg tök szép, helyes arcom van, meg jó alakom, de én nem hiszek nekik, szerintem csak azért mondják, hogy ne "izéljek" ezen. Nem tudom, hogy komolyan mondják-e ezeket ... :S
Tudom, hogy kép nélkül nehéz erre mit mondani, de NEM szeretnék ide képet feltölteni, mert szerintem az elég gáz ... :S
18/L
rendben :)
mail cím?:)
ez meglepett :$
köszönöm
épp a frufru növesztés kellős közepén vagyok :) (a hajam pedig festve van, de azt is lenövesztem, mert kicsit sok volt a festetés, és az eredeti is majdnem ugyan ilyen, tehát a lenövés alig észrevehető:) )
amúgy úszok :) ( ezt a kézilabdás alkat miatt:) )
smink csak nagyon kevés van rajtam, a szempillaspirállal pedig most ismerkedem :)
az öltözködésen pedig rajta vagyok, hogy változtassak :)
Hát, én csak megerősítettelek volna, hogy nincsen semmi baj, vagy mondtam volna valami jót, de látom már megoldották :P
(kesucsacsa@indamail.hu , ha esetleg mégis kíváncsi vagy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!