Mit tegyek? Ngayon félek, családom próbál nyugtatni.
kórházanként változó ,hogy milyen a kórházi élet
Egy 8. kerületi és egy budai kórház között azért van különbség
Szia!
Nem írtad, hogy miért kell befeküdnöd. Így nehéz megmondani, hogy mire számíts. Ha nem olyan komoly a dolog, akkor nincs mitől félni.
Persze, némelyik vizsgálat kellemetlen lehet, de ez attól függ, milyen betegséggel kell befeküdnöd.
Én már sokszor voltam kórházban azt utáltam, hogy már korán felébresztettek minket, meg azt, hogy eléggé unatkoztam. Más gondom nem volt, nem kellett félni semmitől.
Jobbulást Neked!
1. vagyok..
Tényleg, miért kell befeküdnöd?
Engem operáltak, na azt a napot nem élném át még egyszer :)
Ha látogathat a családod, úgy még könnyebben el lehet viselni.
Ami nekem még ilyen helyzetben erőt adott: írtak nekem kis meglepetés üzeneteket papírra, és minden nap egyet bontottam fel elolvasni. Vagy csomagoltak meglepetésként apró kedves "ajándékokat", amiket csak ott nézhettem meg, mikor egyedül voltam.
Ami "jó" a kórházban: a szobatársaid is hasonló gondokat élnek át, mindenki átérzi, mi a nehéz a másiknak (közös sors), így van beszédtéma. Ha jók a szobatársaid, és el tudtok beszélgetni, gyorsabban megy a nap.
Ohh:/ Akkor ez nem egy megfázás...:S
Gondolom, csinálnak EKG-t, az nem fáj. Lesz terheléses teszt is, valószínűleg. Azt úgy csinálják, hogy egy szobabiciklin kell tekerned (nálam így volt), de közben Rajtad lesznek a "tappancsok" és a dokik figyelik a szívműködésedet. Megnézik nyugalmi állapotban is és bringázás közben is. A többit nem tudom, mert attól függg, mi a gond a szíveddel. ...de ezeket el fogják végezni, az biztos.
3 év alatt 3 műtéten estem át!
2 császár+vakbél(nagy vágással a hasamon)
Ja meg ebben a 3 évben terhesen volt egy nagy vesegyulladásom,összvissz 22 napot töltöttem bent a 3 év alatt...elősször azt hittem,hogy belepusztulok,hogy nem lehettem a férjem mellett,harmadszorra a vakbélműtétnél már belenyugodtam a szituba....
Ja igen, a szobatársak: Én szereztem ott barátot!:-) A mai napig tartjuk a kapcsolatot. Szóval ne félj, biztosan tudsz majd beszélgetni a szobatársakkal és talán Te is jóban leszel valemelyikükkel.
Kitartást és jobbulást! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!