Ugye nem lesz baj? Valaki meg tud nyugtatni?
Az utolsó mensid szerint 6 hetes és 2 napos terhes vagy. Ilyenkor már szokott látszani a petezsák, 7-8 hét körül pedig a szívhang. Nem jó, hogy mást nem látott.
Viszont, ha szokott 45 napos ciklusod is lenni, akkor a peteérésed ls kitolódhat. Én a helyedben befeküdtem volna. Elsö a TI egészségetek.
Ha késöbb volt a peteérésed, akkor még korai a terhesség, amiatt nem látott a doki semmit. De nincs kizárva a méhen kivüli sem, sajnos. további vizsgálat tudta volna kimutatni, ha méhen kivüli, szerintem.
Ha addig nem leszel rosszul, hétfö reggel azonnal menj a saját dokidhoz! Szorítok!
Kalkulátor szerint:
2011. augusztus 20. A teherbe esés legvalószínűbb napja
2011. október 29. Az első trimeszter vége (12. hét)
2012. február 11. A második trimeszter vége (27. hét)
2012. május 12. A szülés várható ideje (40.hét)
6 hét, 2 nap A terhesség eddigi ideje
Sziasztok!
Köszönöm szépen mindenkinek a választ! Kedves utolsó köszönöm ezt a kalkulátort is:) Tudjátok az a vicces az egészbe, hogy volt körülbelül 3-4 nap amikor élesben szexeltünk,többi megszakítással, sőt az utóbbi két hétben a szexet se kívántam, 3 napja szexeltünk utoljára,akkor vér is volt egy picit a végén! Gondoltam majd másnap megjön, mert volt már ilyen! Ez is elmaradt, a cicim egy hete érzékeny volt, már már fájt! 3 ból 3 tesztem lett pozitív 2 x-epil egy amazon, és a vizelet vizsgálat is kimutatta a hcg-t ma a kórházban! Más vizsgálatot nem kért a doki!
Igen sajnos össze-vissza van meg,volt hoyg 31 napra jött,volt,hogy 36. 42. Mi is a párommal abban bízunk,hogy csak korai! A folyadék a méhben csak jó jel, akkor csak nem méhen kívül van nem?
Nagyon szorítok Neked!!!
Írd majd meg, hogy mi volt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!