32+0 hetesen az UH-n BPD: 84 mm, FL: 55 mm. Akinek hasonló volt, meg tudna nyugtatni?
Na, itt vannak az én 32 hetes UH adataim, ezek után igazán megnyugodhatsz:
BPD: 72mm! (igen, annyi, nem elírtam)
TAD: 76mm
FL: 56mm
Súly: 1400-1500gr
Az én kálváriám ekkor kezdődött. 10napos infúziókúra, utána 2-3 naponta kontroll, NST és UH, plusz még gyógyszer. Nagyon aggódtam, hogy minden rendben legyen a babámmal.
Végül 4 nappal hamarabb megszületett a kislányom: 3250gr és 51cm. Egészséges, mint a makk és gyönyörű!
Ne aggódj, minden rendben a babáddal!
További boldog babavárást kívánok!
32 hét 5 naposan az első fiam BPD:84mm, FL:53mm:)))
Makk egészséges és igen egy kicsit kisebb most is mint az átlag, de arányosan kicsi mindenhol. Most 7 éves kb 120 cm és 20kg. A lába is csak 29-es:) Ő volt oviban is a legkisebb, de nem volt extrém kicsi, vagy törpe növésű. Ő ilyen és én imádom, mert még mindig felveszem az ölembe és babusgatom.
Előkerestem az uh papírt:
Bpd:81.7
Fl:57.7 (2 héttel fiatalabb méretek)
Apuka 190 cm, azt mondták, nem lesz olyan magas a gyerek...én nem vagyok magas 168cm.
A 38 hetes uh, már azt mondták, meg lesz a gyerkőc 180-190 cm, mert akkorra, meg megnyúlt.
Bpd:96.5
Fl:77.8 (2 héttel idősebb méreteket produkált)
Azt olvastam itt a neten, hogy a kisfiúk combcsontja egy adott időben mérve rövidebb, míg a kislányoké hosszabb.Nem tudom igaz-e, kisfiút várok-mindenórásan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!