Mi lehet a baj? Nálatok volt hasonló?
Szóval:
Júliusba műtöttek( rutin nőgyógyászati kisműtét, a méhnyakamból vágtak ki egy kis darabot, mert p3as volt az értékem). Augusztusba voltam kontrollon, minden oké volt. Pontos volt a havim is. Szeptemberben azonban kb 2 hetet késett, és bő vérzésem volt. Októberbe 3 napig épp hogy csak pecsételő vérzésem volt, utána abba maradt minden. Kb 1 hónapja alhasi görcseim voltak, és vannak mostanáig.
Marha jó... :'( Mindig pontosan jött. MINDIG! :( Tudtam, hogy 2 óra múlva beteg leszek. Erre most.... mondjuk remélem ,hogy ,,csak" ez a baj, nem pedig vmi komoly... Köszönöm a választ, nagyon hasznos volt. Ma elkezdtem érezni a mellem, hogy feszít, (ilyenkor mindig beteg leszek), ugyhogy remélem lesz vmi... Terhes nem lehetek, kizárt, hiszen mindig védekezünk, pont a műtét miatt. Lehet , hogy várok egy picikét még a dokival. Ezalatt a 2 hónap alatt míg nem látott doki csak nem lett nagy bajom...
Köszi a választ, várok még azért választ, ha lehet.
A 2. válaszoló vagyok, tényleg mindenképpen említsd meg dokinak, az legalább megnyugtat kicsit. Amúgy meg meg lehet szokni valamennyire, hogy más lett, bár nem kellemes. Nekem 2007-ben volt a műtét, idén április óta hála Istennek nem jött meg, tehát a a teherbeesésbe és a terhességbe nem kavart be, az pl. totál problémamentes volt, nem nyílik a méhszáj, stb.
Nálunk egyébként nővéremnek is volt ilyen műtét, Neki is kicsit más lett a mensije, de azóta jó mindkettőnk p-je és Neki is van már egy kisfia. (Gondolom nem véletlen a terhesség rovatba írtál...)
Szóval doki és nyugi!
Köszönöm szépen :)
Nagyon megnyugtattál, örök hála. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!