Hogy szokjak le a körömrágásról?
Kb 6 éves koromig én is rágtam a körmöm de aztán kórházba kerültem miatta. Az oka az volt hogy megsimogattam a kutyát,macskát homokoztam ott ahol ők is feküdtek stb.. és utána rágtam a körmöm és valami bacilusok kerültek a szervezetembe. Semmi komoly csak 1 hét kórház és mindennap reggel&este gyógyszer... És mondták ugye hogy nem szabad (meg csúnyán néztek xDD) és leszoktam..
Aztán még mostanába néha-néha elkezdem rágni de olyankor eszembe jut annak a néninek a csúnya nézése és inkább nem rágom. Persze már nem "félek" tőle csak.. hát.. nem akarok mindennap 2x olyan szar gyógyszert inni :X
Amúgy azthiszem az segít hogyha a körmödet és a körmöd szélét beecetezed (a sebeidet csípni fogja). Vagy aloeverás növénnyel/krémmel bekened. A bőrödre pedig külön lehet kapni valamit. Nemtudom hogy mi de olyan mintha körömlakk lenne (olyan üvegbe van) csak más az állaga. Nekem az nagyon szépen levitte. 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!