Hogyan szokjak le véglegesen a körömrágásról?
14/L A keserű körömlakk nekem sajnos nem megoldás mivel nem Magyarországon élek. Remélem nekem is sikerülhet!
Előre is köszönöm.
Akaraterő!
Határozd el,és valósítsd meg!
Egyszerű a recept...
nekem segített a keserű körömlakk. nem lehetsz finnyás, ha attól az undormánytól nem szoktál le.:D
szerintem itt már csak az akaraterő segíthet. amúgy hol élsz, mert én is külföldi vagyok, és itt van keserűlakk - Németország/berlin
Szia! :)
Én 13 vagyok, és 2 napja kezdtem el "leszokni". Hozzátenném nem először látok neki...
5 éve rágom, rutinszerűen a körmömet. És igen, amikor stresszelek megnyugtat; amikor filmet nézek én nem nassolok, hanem körmöt rágok és amikor zavarba jövök rögtön az ujjamhoz nyúlok!
Szerintem nagyon nehéz lesz így leszoknom, de remélem sikerülni fog :)
Én most csak kifestettem a körmömet és elővettem az akaraterőmet! A körmömet "simogatom", mivel a a körömlakk szép sima rajta és ez is kicsit megnyugtat! :) Aztán mivel olyan szépen van kifestve, nem akarom tönkretenni.
+ motiváld magad!
Én mindig videókat nézek, amiben szép körmöket festenek :) (pl. cutepolish csatornája!) Én is szeretnék ilyet, bár nem annyira, szóval ez nem ad elég erőt.
Aztán JB sem szereti a lányokat, akik rágják a körmüket, bár ez inkább arra ösztönöz, hogy rágjam le tövig :D
De a legtöbb hímnemű élőlény nem igazán találja vonzónak, ha valaki rágja a körmét.
Ráadásul nem is egészséges! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!