A sok anyajegy (főleg arcon) szépséghibának számít? Van olyan, aki eleve csúnyának láthat emiatt?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 6. 20:08
1/5 anonim válasza:
Mennyire sok?Nekem is van az arcomon 2 és a testemen ennél több,de meg sem említette senki eddig.És semmiben nem indultam hátránnyal emiatt.De ha nagyon vészes akkor orvosi úton meg lehet oldani,nem egy bonyolult dolog és gyorsan gyógyul.
2/5 anonim válasza:
szerintem kifejezetten szexi lehet, ha valakinek anyajegy van az arcán. nekem is van kettő nagyobb és nagyon szeretem őket! :) plusz szeplős a bőröm és az sem zavar :)de ha tényleg nagyon nagyon sok van és nem tudsz megbarátkozni velük, pár perc alatt lekapják neked őket. menj el bőrgyógyászhoz, anyajegy-vizsgálat amúgy is javasolt.
3/5 anonim válasza:
Nekem is sok van az arcomon. Fiúk-lányok is mondták már, hogy ez a szexepilem és kifejezetten szexi is tud lenni :)
2-3 van, ami zavar az arcomon, de ha azt leszedetném, akkor minden nap szembesülnöm kéne a heggel, amit nagyon-nagyon elszeretnék kerülni, ezért nem szedetem le. Régebben leakartam szedetni és az orvosok is azt tanácsolták, hogy inkább ne, mert heges lenne az arcom.
Addig nem gondolkozom ezen a leszedetésen, amíg a páromat nem zavarja. Én igazából le is szedetném, meg nem is. Jó lenne, ha el lehetne tüntetni őket nyom megmaradta nélkül.
4/5 anonim válasza:
Dettó, mint az utolsó. Nekem is sok van az arcomon. Elakartam menni leszedetni, de az orvos azt mondta, hogy ő a helyemben nem tenné, mert megmaradnának a hegek. A páromat nem zavarja, sőt a szexepilemnek tartja. Én szívesen megválnék 3-4-től, mert zavar, viszont félek a hegtől. Tényleg jó lenne valami, amitől nyom nélkül eltűnnének.
5/5 anonim válasza:
Nekem a hátam és a karom van tele a pötyikkel, de annyira, hogy pontösszekötőset játszottam magamon, mikor kicsi voltam :)
Ne aggódj, nem csúnya. Aki nem fogad el téged így, az nem is érdemel meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!