Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Gyönyörű vagy, csak a karod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Gyönyörű vagy, csak a karod vastag. Ez szépséghiba, én így fogadtam el, így szeretlek. " Ma ezt a bókot kaptam a pasimtól. Vélemények?

Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 00:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 dögimama ***** válasza:

Látod Mareszka79 egy makacs ember vagy, írhatnak itt bármit, akik az élet iskoláját részben kijárták Te csak a magadét hajtod!

Hidd el: az őszinteség az jó hosszú távon, pillanatnyilag lehet, hogy fáj, de mindennek van előnye és hátránya.

Vannak rajtunk kívül vékony lányok, de azok a férfiak, akik a vastag lányokkal szóba állnak, kapcsolatot teremtenek nem váltják őket vékonyra! A csontokkal Te sem laksz jól az asztalnál!!!!!!!!!!!!!

2012. aug. 13. 00:51
 42/76 A kérdező kommentje:
doktorrossz: Örülök, hogy valaki vágja a témát.
2012. aug. 13. 00:55
 43/76 A kérdező kommentje:
jolan59: lehet én is várni fogom míg élek, legalább is ebben az országban tuti.
2012. aug. 13. 00:59
 44/76 A kérdező kommentje:
dögimama: makacs,igen. Nem adom le könnyen az elveimet. Az őszinteséggel kapcsolatban egyetértek.Csak, apukától pl.arra választ sosem kaptam, hogy kapcsolaton belül én mi rontok el.Pedig többször kérdeztem. Tökéletes lennék?? Kötve hiszem!Soha,szinte semmilyen kritikát viselkedésre. Akkor hol itt az őszinteség? Milyen őszinteségről beszélünk? Hogy vastag a karom?
2012. aug. 13. 01:05
 45/76 anonim ***** válasza:

Ez nem önértékelési probléma, aki nincs tisztába magával vagy másnak akar látszani annak gond ez. A pasi a lábtörlést a megcsalással, a kimaradozással csinálja és akkor nincs neki ágy, csak padló... De amíg szeret és mondja, addig hidd el nincs gond, tapasztalat. Hála a páromnak semmi egészségügyi gondom nincs a húspiac miatt,

a nyugtató szedést is most hallom tőled! Ha az igazság miatt nyugtatót szednek az emberek, akkor én mindjárt elájulok..., a tényeket, igazságot el kell fogadni és nem inni kell rá..-

Nem nyelünk jobban mint külföld, a hugom az araboknál dolgozik, már alig várom, hogy itthon legyen, mert Ő ott tényleg kész idegroncs lesz...

A tested tisztelete nem abból áll, hogy hazudnak az alakjáról, hanem arról, hogy finoman bánnak vele és karbantartják és természetesen Te is az övét...

Maresz: Neked se azt mondták, hogy szeretlek drágám, csak vastag a karod!

Neked ne egy tolókocsis legyen a mérce, az teljesen más téma.....

2012. aug. 13. 01:06
 46/76 anonim ***** válasza:

jolan59: lehet én is várni fogom míg élek, legalább is ebben az országban tuti.

NEM az országgal van baj, hanem fejetekkel, gondolkozással, bolhából-elefánt...

A legrosszabb dolog a várás, mert olyan magasra teszed a mércét, amit még Te magad se ütnél meg egy pasinál. Túlértékeled magad, lehet, hogy most is már így van! Gondolom mosol, főzöl, takarítasz, gyereket nevelsz? A pasi meg szórakozik és nézi a meccset..., vagy netezik...

2012. aug. 13. 01:10
 47/76 dögimama ***** válasza:

Az nem elve leadása, ha tévedsz elismered...

Apuka a jelekből ítélve vakszerelmes, azt csinálja amit Te mondasz neki és már nem tudsz mit kitalálni (jó dolgába a kutya is megvész... tartja a mondás)

És Ő úgy látja tökéletes vagy... NEKI tökéletes, azért mondta a karodat is! Látja ő a világot, de egyébként csak téged lát! Nem akar téged változtatni elfogadott amilyen vagy és próbálja, hogy fogadd el magad Te is! És ebbe beletört a bicskája...

2012. aug. 13. 01:17
 48/76 A kérdező kommentje:

Na ezt jól kitárgyaltuk! Mára lelépek!

Sok mindenben van igazság.

A virrasztóknak jó chattelést!

2012. aug. 13. 01:18
 49/76 anonim ***** válasza:
Búj oda hozzá Angyalom, hátha megmutatja, hogy szeret! Jobb belátásra térsz majd TE is!
2012. aug. 13. 01:21
 50/76 anonim ***** válasza:
Igazad van jolan..., ha ki tud elégíteni, akkor nincs itt szó problémáról... Egyébként is, minden probléma az ágyban kezdődik, ami nem ott kezdődik, az ott végződik...
2012. aug. 13. 01:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!