Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Gyönyörű vagy, csak a karod vastag. Ez szépséghiba, én így fogadtam el, így szeretlek. " Ma ezt a bókot kaptam a pasimtól. Vélemények?
Látod Mareszka79 egy makacs ember vagy, írhatnak itt bármit, akik az élet iskoláját részben kijárták Te csak a magadét hajtod!
Hidd el: az őszinteség az jó hosszú távon, pillanatnyilag lehet, hogy fáj, de mindennek van előnye és hátránya.
Vannak rajtunk kívül vékony lányok, de azok a férfiak, akik a vastag lányokkal szóba állnak, kapcsolatot teremtenek nem váltják őket vékonyra! A csontokkal Te sem laksz jól az asztalnál!!!!!!!!!!!!!
Ez nem önértékelési probléma, aki nincs tisztába magával vagy másnak akar látszani annak gond ez. A pasi a lábtörlést a megcsalással, a kimaradozással csinálja és akkor nincs neki ágy, csak padló... De amíg szeret és mondja, addig hidd el nincs gond, tapasztalat. Hála a páromnak semmi egészségügyi gondom nincs a húspiac miatt,
a nyugtató szedést is most hallom tőled! Ha az igazság miatt nyugtatót szednek az emberek, akkor én mindjárt elájulok..., a tényeket, igazságot el kell fogadni és nem inni kell rá..-
Nem nyelünk jobban mint külföld, a hugom az araboknál dolgozik, már alig várom, hogy itthon legyen, mert Ő ott tényleg kész idegroncs lesz...
A tested tisztelete nem abból áll, hogy hazudnak az alakjáról, hanem arról, hogy finoman bánnak vele és karbantartják és természetesen Te is az övét...
Maresz: Neked se azt mondták, hogy szeretlek drágám, csak vastag a karod!
Neked ne egy tolókocsis legyen a mérce, az teljesen más téma.....
jolan59: lehet én is várni fogom míg élek, legalább is ebben az országban tuti.
NEM az országgal van baj, hanem fejetekkel, gondolkozással, bolhából-elefánt...
A legrosszabb dolog a várás, mert olyan magasra teszed a mércét, amit még Te magad se ütnél meg egy pasinál. Túlértékeled magad, lehet, hogy most is már így van! Gondolom mosol, főzöl, takarítasz, gyereket nevelsz? A pasi meg szórakozik és nézi a meccset..., vagy netezik...
Az nem elve leadása, ha tévedsz elismered...
Apuka a jelekből ítélve vakszerelmes, azt csinálja amit Te mondasz neki és már nem tudsz mit kitalálni (jó dolgába a kutya is megvész... tartja a mondás)
És Ő úgy látja tökéletes vagy... NEKI tökéletes, azért mondta a karodat is! Látja ő a világot, de egyébként csak téged lát! Nem akar téged változtatni elfogadott amilyen vagy és próbálja, hogy fogadd el magad Te is! És ebbe beletört a bicskája...
Na ezt jól kitárgyaltuk! Mára lelépek!
Sok mindenben van igazság.
A virrasztóknak jó chattelést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!