Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítene valaki? Nagyon fontos. Nagyon kivagyok,
légyszíves! Mi lesz velem? Velünk?
Figyelt kérdés
6 éve élek párkapcsolatban, 2 éve vagyok mennyasszony. Mostanában olyan furcsán viselkedik a párom. Gyanakodtam valakire, hogy vele találkozgat. Hát írtam egy smst a páromnak a csaj nevében, hogy találkozzanak holnap az állomásnál. Pár perc múlva csörög a saját telefonom, és azt mondta a párom, hogy holnapra sűrgős munkát kapott, nemtudja meddig, de dolgoznia kell. Rákérdeztem a szerződésre, mert olyan a szerződésük, hogy szombaton csak akkor kötelesek menni dolgozni, ha legkésőbb szerdán szólnak. Kúr.vára kivagyok, bőgök.
Mit csináljak? Ha hazajön mutassam meg neki az smst, vagy holnap én várjam az állomásnál? Tudom, szemét volt tőlem az az sms, de tőle is, hogy mással találkozgat.
Belepusztulok, nagyon szeretem. Egyszer már volt egy ilyen eset, akkor megbocsátottam.
jaj istenkem...ezek a pasik...tulajdonkeppen van jogod hozza hogy kemkedj utana...megis csak a felesege vagy vagy mi....:|:O orulok neki hogy a fiudban volt annyi becsulet hogy elmondta neked ay igazat (vagyis ay sms-t)
nagyon remelem, hogy semmi gond nem lesz...de ha lenne megis itt van egy vagyis ugy latom hogy rengeteg ember aki segitene szivesen. ha faj valami ird ki is segitunk:)
vigyazz magadra es a kapcsolatotokra:)
ha lenne valami gond irhatsz batran emailt is:)
2009. júl. 17. 21:55
52/61 anonim válasza:
Adj még neki időt.... a késések is lehet h csak egy haver miatt vannak, vagy új munkatársa lett akit hazavisz mert útbaesik...bármi lehet. Az ingerültség meg adódhat munkahelyi problémából is. Vagy lehet h túlságosan beleszokott a kapcsolatba 6 év alatt és kicsit unalmasnak tartja, hogy mindennap ugyanaz. Próbálj meg kitalálni progikat szabadidőtökben, és ha fáradt akkor szervezz neki vmit otthonra szexi ruhában vacsival várva vagy ha kertes házban lakik vmelyikötök akkor vesztek egy olcsóbb kismedencét és elhülyültök benne.. majd pedig.... más is :)) ha van is vkije nehéz elfelejteni 6 évet mégha iszonyatos nagy is az új fellángolás.. ahhoz azért h lelépjen kell az h veled már egyáltalán ne értse meg magát és ne szeressen, h veszekedések legyenek.. stb. szóval ha ilyen vagy kis dolgokkal újra szerelmessé teszed és egyben érdekessé magad is akkor meg tudod tatani és rájön h iszonyat jó csaj az övé és esze ágában sincs mást előlről újra megismerni, szüleit, rokonokat stb stb... annyiért meg nem fog aztán hirtelen lenni veled ha megkéred h néha belenézel váratlanul a telójába és lebuksz közben..
2009. júl. 17. 22:07
53/61 anonim válasza:
Elhiszem hogy kikészültél,én is azt tudom tanácsolni neked hogy várd az állomáson,és ott mutasd meg neki az smst.És mindent kérj tölle számon.Ez nagyon csúnya tölle hogy így hazudozik neked.És ha már volt is ilyen,kérdés hogy mit nemtudsz még.Sok sikert kívánok neked.
2009. júl. 17. 22:56
54/61 anonim válasza:
Az itt a legnagyobb gond,hogy nem az első eset.És szerintem ezután nem tudsz majd nyugodt szívvel arra gondolni,hogy hűséges!Nincs már bizalom!A zöld szemű szörnyeteg ott van és tönkretesz mindent!Sajnálom,hogy ezt írom de ez már így nem kapcsolat.De ne nekem legyen igazam!!!!!!Szorítok nektek!
2009. júl. 18. 09:08
55/61 A kérdező kommentje:
Basszus! Most hívott fel a főnöke, hogy be kellett mennie dolgozni. Én tegnap mondtam neki, hogy, nekem furi ez a munka dolog. Kiderült, hogy csőd szélén áll a cég, ezért minden lehetőséget kihasználnak. Ezért kellett ma menniük. És felhívatott a főnökével.
2009. júl. 18. 09:27
56/61 anonim válasza:
:) na látod mondtam h nem feltétlen nő van a dologban.. és ez az ingerültség is ebből adódhatott akkor. Nyugodj meg, és bízz benne, szeret téged csak gondolom neki sem lenne könnyű ha megszűnne a munkahelye és most inkább állj mellé, minth idegesítsd féltékenységgel. :)
2009. júl. 18. 10:12
57/61 anonim válasza:
Vagy csak annyira jól megszervezte ezt az egészet, hogy felhívatott valakivel :P
2009. júl. 18. 10:14
58/61 anonim válasza:
Ha tényleg megcsalná és nem szeretné őt akkor sz.rna bele h felhivatja e egyáltalán vkivel v sem.... simán elmenne csak és szó nélkül hazajönne mintha nem történne semmi...
2009. júl. 18. 10:22
59/61 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! Azt hiszem minden rendben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!