Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már teljesen kivagyok! Mit tegyek? Szakítsak vele?
Figyelt kérdés
Azt mondtam tegnap hogy megyek nézni a híradót. Erre a pasim csodálkozva kis cinikusságot érezve a hangjában megkérdezte hogy téged érdekel a híradó. Mivel engem a politikai dolgok nem érdekelnek és általában azzal van tele a híradó. Azt mondta ezért kérdezte. Én meg úgy értelmeztem hogy engem nem tart még annyira sem értelmesnek hogy mondjuk megnézzek egy híradót.2011. szept. 1. 18:58
1/8 anonim válasza:
istenem micsoda gondok komolyan... előbb lődd le a barátodat utána meg magadat főbe
2/8 anonim válasza:
Emiatt nehogy már kiborulj. Csak viccelődött egy kicsit a pasid. Ezért szakítani badarság lenne.
3/8 anonim válasza:
Ha nem szeret tetőtől talpig minden hibáddal együtt, akkor nem sok keresnivalója van melletted.
4/8 anonim válasza:
Ne haragudj de ezt elolvasva, csak röhögni tudok!
Ezen kiakadni te jó isten!!!! :)
ez csak egy kis beszólás semmi több...ezek a nagy problémák az életben látod!! :D
Nagyon komoly lány lehetsz , legyél már lazább!!!
5/8 anonim válasza:
Az én barátom is csodálkozott, mikor beszélgetős közben szóba került a hvg.. engem is bosszantott a dolog, mint most téged, de azért túlzásokba nem kell esni:)
7/8 gfhhhhhhhhhhhhhhhh válasza:
LOL: Lesz*pod Oszt Lenyeled!
Úristen milyen nők vannak!
8/8 anonim válasza:
és ezek kellenek a férfiaknak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!