Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakitsak vele anélkül hogy teljesen össze ne törjem a szíve't és valami baja ne essek?!?
Nem pite egy eset...ilyen egy vérbeli tejbetök...bár mindenki beleesik ebbe a hibába,főleg,ha az első barátnője...sztem ne izgulj miatta,értesd meg vele,hogy nem szereted őt ez meg az miatt,vedd sorra,mit csinál rosszul és a többi...a végén mondd meg neki,ha tényleg szeret téged,akkor ne tegyen magában kárt..ettől függetlenül lehettek még jóbarátok.
A történetből ítélve nem becsülöm többnek a srácot,mint 14(de még így is túlzás)
Túlságosan túldramatizálja ezt az egészet..úgyis lesz még másik ,akit 'halálosan fog szeretni'.
f/16
Jártam én is egy fiúval 2 és fél hónapot. Amikor összejöttünk, úgy voltam vele "majd belészeretek." Nem sikerült. Nem vonozott fizikailag, néha már idegesített, és azt vettem észre magamon, hogy soha nincs kedvem vele találkozni. Féltékeny volt ő is, akaratos, és mindig kierőszakolta belőlem a találkát, még akkor is, ha épp betegen feküdtem az ágyban, és addig nem lehetett lelőni, míg nem találkoztam vele.
Én is azt mondtam neki, hogy szeretem, mert ő mindig mondta nekem, én pedig reflexből rámondtam, hogy én is. Pedig nem szerettem, és sokat törtem a fejem rajta, mégis hogyan szakítsak vele, mert amikor 1x nagyon összevesztünk, elment beszívni. Gyenge volt idegileg, neki is családi gondjai voltak, stb.
Féltem vele szakítani, de mégis megtettem, mert nem akartam tovább becsapni magunkat. Alig tudtam tőle "megszabadulni", nem engedett haza, órákig kint álltam vele a hidegben, mert nem engedett el.
Mikor nagy nehezen hazaértem, telefonon hívott el, zokogott, és öngyilkossággal fenyegetőzött. Én úgy gondoltam, ha visszamegyek hozzá, soha többé nem szabadulok meg tőle. Nagyon nehéz volt, az elején ő hol gyűlölt, hol pedig meghalt volna értem, nagyon sokáig "zaklatott", akármit megtett volna, hogy visszakapjon.
Eltelt másfél év azóta, ő még mindig szeret engem, de már belenyugodott a dologba. Igaz, eltervezte, hogy soha többé nem lesz nője, stb... de kárt nem tett senkiben. Szerintem aki fenyegetőzik ilyenekkel, mint öngyilkosság, annak csak a szája nagy. Persze én is nagyon rettegtem, hogy ez az exem tényleg megöli magát... De ha annyira szeret, akkor be kéne látnia, hogy szenvedsz mellette, és elenged... Kell idő, míg elfogadja.
Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!