Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakitsak vele anélkül hogy teljesen össze ne
törjem a szíve't és valami baja ne essek?!?
11/17 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a tanacsokat! Tenyleg rettegek nehogy valami baja essen mert eddig ahogy eszrevettem tenyleg kepes kart tenni sajat magaban. Ha valami baja lenne miattam ,azt soha nem bocsajtanam meg magamnak... Probaltam sokszor apro jelekkel a tudtara adni hogy nekem egyaltalan nemjo ez a kapcsolat de o mintha nem fogta volna az adast...Mindig kedveskedett velem...es apro gesztusokkal mutatta nekem hogy mennyit jelentek neki es mennyire szerelmes belem...ezert is olyan nehez hogy szakitsak...tudom hogy osszetornem a szivet...Es nem erdemli meg! De valahogy tenyleg muszaly lesz szakitanom...
Azóta sikerült valamit elérni? Sikerült szakítani?
2010. márc. 4. 16:11
13/17 anonim válasza:
Amelyik kutya ugat az nem harap! ez az igazság.
2010. márc. 4. 16:25
14/17 A kérdező kommentje:
meg azota sem....eljutottunk mar egyszer oda h majdnem azt hittem h valahogy "megszabadultam"...szunetet tartottunk de csak par nap lett belolle mert allandoan irogatott emaileket es hivott stb...soot meg a haverjai is ramleptek hogy mit csinalok miert kinozom .... h allandoan szomoru volt a szuent ideje alatt s ilyeneket meseltek...h semmi kedve nem volt sehova meni veluk semmit nem akart csinalni....szoval kibekultem vele mert egyszeruen nem vagyok az a tipus aki szereti kinozni az embereket....nagyon rendes srac es mindig is vigyaztott ram es torodott velem...csak egyszeruen en nem erzek semmit iranta....talan mostanra mar erzek..sajnalatot azon kivul semmit...
Most nem akarok nagy hülyességet mondani de valahogy érd el azt hogy ő szakítson veled... Tégy úgy mintha teljesen meghülyültél volna, csinálj nagyon hülyességeket. Ha ennyire nem vonzódsz hozzá és azt sem akarod hogy baja legyen valahogy vedd rá hogy ő szakítson mindenkinek ez lenne a legjobb...
Komolyan mondom SOK SIKERT és fel a fejjel! :)
2010. márc. 4. 16:56
16/17 A kérdező kommentje:
hidd el probaltam "hulyenek" tenni magam....nem egyszer viselkedtem ugy a haverjai elott h mas srac eddig mar a vilga vegere futott volna elollem....de o nem... o atolelt es megcsokolt es mondta h nagyon szeret....nincs szivem osszetorni a szivet...
nemtudom mar mitcsinaljak... tettem magam hulyenek...mindent megcsinaltam amit tudtam h utal...sot meg az egyik haverjara is nyiltan ra hajtottam(pedig egyaltalan nem jon be nekem a srac...) tettem magam h valakivel smsezgetek s mikor kerdezte kivel ugy tettem mindha dugdosnam a telefonom...mindha titkolnam elolle... egyszeruen mindent elkovettem abban a remenyben h o szakit velem....de nem jon ossze!!! :((
Próbálj meg segítséget kérni egy hozzá közel álló személytől. Esetleg szólj a szüleinek, hogy veszélyes magára a srác. Ne legyél ennyire szolgalelkű. Vedd a kezedbe a dolgokat. És olyat ne mondj, amit nem érzel. :o) 22/f
2010. márc. 4. 21:38
Kapcsolódó kérdések: