Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szakítsak vele, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak vele, hogy ne törjem össze teljesen?

Figyelt kérdés

Együtt vagyok egy lánnyal pár hónapja, ő baromira belém zúgott, bennem ezek az érzések nincsenek meg sajnos, pedig adtam esélyt a dolognak. Persze nem azt kérem, hogy fogjátok a kezem miközben elmondom neki, csak érdekelne, tekintve, hogy vannak itt olyanok akik már jóval több szakításon túl vannak.

kösz a válaszokat!

2011. jún. 20. 17:39
 1/4 WhiteLabel ***** válasza:
Mond el neki hogy nincsenek benned ezek az érzések, szerintem ez a legtisztább.
2011. jún. 20. 17:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Mond meg, hogy nem érzed azt amit kéne, nem vagy szerelmes. De semmiképpen se mond neki, hogy reméled barátok maradtok vagy, hogy reméled még beszéltek....
2011. jún. 20. 17:56
 3/4 anonim válasza:
Mond el neki hogy már nem szereted kicsit nyálaskodj és nyert ügyed van !
2011. jún. 20. 17:59
 4/4 asdface ***** válasza:

Szerintem nincs olyan , hogy kicsit összetörni.

Vagy törik a szíve vagy nem, de szerintem összefog törni.

2011. jún. 20. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!