Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítene valaki? Nagyon fontos. Nagyon kivagyok, légyszíves! Mi lesz velem? Velünk?

Figyelt kérdés

6 éve élek párkapcsolatban, 2 éve vagyok mennyasszony. Mostanában olyan furcsán viselkedik a párom. Gyanakodtam valakire, hogy vele találkozgat. Hát írtam egy smst a páromnak a csaj nevében, hogy találkozzanak holnap az állomásnál. Pár perc múlva csörög a saját telefonom, és azt mondta a párom, hogy holnapra sűrgős munkát kapott, nemtudja meddig, de dolgoznia kell. Rákérdeztem a szerződésre, mert olyan a szerződésük, hogy szombaton csak akkor kötelesek menni dolgozni, ha legkésőbb szerdán szólnak. Kúr.vára kivagyok, bőgök.

Mit csináljak? Ha hazajön mutassam meg neki az smst, vagy holnap én várjam az állomásnál? Tudom, szemét volt tőlem az az sms, de tőle is, hogy mással találkozgat.

Belepusztulok, nagyon szeretem. Egyszer már volt egy ilyen eset, akkor megbocsátottam.

2009. júl. 17. 13:10
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:

14.41 vagyok.

Bízzál benne, hogy még nem írt semmit a csajnak és nem is beszéltek telefonon, mert akkor tuti lebuktál. A barátnőd ne vegye fel a telefonját, ha magánszámról vagy ismeretlenről hívják. Ne azonosítsa be, hogy honnan jöhetett az sms. Ha megúsztad és még nem beszéltek, nyúld le egy rövid időre a párod telefonját és küld egy smst a csajnak, hogy holnap itt és ekkor találka, de ne hívjon, mert most nem tudja felvenni a telefont, mert otthon van. Így még talán helyre hozhatod a dolgokat, és nem te kerülsz ki vesztesként ebből az egészből. Viszont, ha tévedtél és nincs semmi a csajjal és lebuksz teperhetsz, hogy helyre hozd a dolgokat.

2009. júl. 17. 14:59
 32/61 anonim ***** válasza:

Talán csak azért nem mondja el, hogy ne értsd félre, mert egyszer már volt ilyen, te megbocsátottál, és nem akarja felkavarni az érzéseid, és talán ezért nem szólt, de lehet szólni fog majd... Talán pont azért fog ezzel a lánnyal találkozni, hogy elmagyarázza neki, hogy téged szeret, nem? Legalábbis remélem.

Én is inkább elmennék a helyedben az állomásra, és ott megmutatnám neki az sms-t, de nem kérdeznék semmit, és nem mondanék semmit, a csended, és a tények, a helyzet beszédesebb. Aztán majd úgyis elmondja hogy miért nem hazudott, vagy mit is akart ő az állomáson.

2009. júl. 17. 15:00
 33/61 anonim ***** válasza:
A csajnak minek kéne sms-t írni, hogy itt meg ott tali?????
2009. júl. 17. 15:02
 34/61 anonim ***** válasza:
Azért kellene írni, hogy nehogy később felhívja a pasi, hogy akkor egyeztessenek is pontosan. Ezen kívül, ha a csaj is kimegy úgy tuti a lebukás, ott nincs mit kimagyarázni.
2009. júl. 17. 15:09
 35/61 anonim ***** válasza:

Huhh kemény helyzet!

Menj az állomásra holnap!

2009. júl. 17. 15:32
 36/61 anonim ***** válasza:
"Mindennek a vége, valami új kezdete." vagy hogy van ez a mondás, de nagyon igaz! Gondolj erre.
2009. júl. 17. 16:47
 37/61 A kérdező kommentje:
Ohhh. Akció lefújva. A párom hazajött, és mutatta az smst. Azt mondta hívjam fel a nőt, és állítsam le. Hagyja őt békén. Azt mondta telefonban nem akarta mondani, nehogy ideges legyek. De holnap mennie kell dolgozni. Ez akkor is fúrcsa nekem, a szerződése miatt.
2009. júl. 17. 16:55
 38/61 anonim ***** válasza:
Az nem lehet, hogy rájött hogy te voltál az sms írója? :S Najó nem akarok hülyeségeket irkálni, de a legjobb az lenne ha utánanéznél ennek a munkadolognak.. a másik meg az, hogy nem félsz hogy ujra megteszi? :S hiszen aki egyszer megtette megteheti másodszor is..
2009. júl. 17. 16:58
 39/61 anonim ***** válasza:
16:58-as vok, amúgy már rendesen izgulok érted hogy mi lehet itt! ma kb 10x megnéztem a kérdésed, hátha van valami új dolog. nagyon szurkolok.
2009. júl. 17. 17:01
 40/61 anonim ***** válasza:
Én is úgy vagyok vele,mint az előző válaszoló!!
2009. júl. 17. 17:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!