Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítene valaki? Nagyon fontos. Nagyon kivagyok, légyszíves! Mi lesz velem? Velünk?

Figyelt kérdés

6 éve élek párkapcsolatban, 2 éve vagyok mennyasszony. Mostanában olyan furcsán viselkedik a párom. Gyanakodtam valakire, hogy vele találkozgat. Hát írtam egy smst a páromnak a csaj nevében, hogy találkozzanak holnap az állomásnál. Pár perc múlva csörög a saját telefonom, és azt mondta a párom, hogy holnapra sűrgős munkát kapott, nemtudja meddig, de dolgoznia kell. Rákérdeztem a szerződésre, mert olyan a szerződésük, hogy szombaton csak akkor kötelesek menni dolgozni, ha legkésőbb szerdán szólnak. Kúr.vára kivagyok, bőgök.

Mit csináljak? Ha hazajön mutassam meg neki az smst, vagy holnap én várjam az állomásnál? Tudom, szemét volt tőlem az az sms, de tőle is, hogy mással találkozgat.

Belepusztulok, nagyon szeretem. Egyszer már volt egy ilyen eset, akkor megbocsátottam.

2009. júl. 17. 13:10
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Az smst nem bánom, de a szívem szakad megfelé, most hívott megint, a hangja rendesen reszketett, akárcsak az előbb. Én csak beszéltem monoton, pedig legszívesebben üvöltöttem volna. Hogy bírjam ki a ma délutánt vele? Mi van, ha mégsem megy el? Akkor, mit csináljak? Ha nem lesz mersze? (egy helyen lakunk.) Ha félni fog, hogy meglátom? Annyi minden jár a fejemben!
2009. júl. 17. 13:25
 12/61 A kérdező kommentje:
A barátnőm telójáról írtam. Azt írtam, hogy az enyémen nincs pénz. (mármint a csajén)
2009. júl. 17. 13:26
 13/61 anonim ***** válasza:
100%

szia, mindenhogy MENJ ODA buktasd le! az ilyen azt érdemli:S

mekkora gané..fúj..

kitartást Neked, lesz még neki fordítva mikor az élettől visszakapja..

2009. júl. 17. 13:26
 14/61 anonim ***** válasza:
100%
Szia, szerintem is menj el az állomásra, és késs el, na meg tényleg úgy öltözz fel, hogy ne ismerjen meg messziről, nehogy elmenekülhessen a szituáció elől. Aztán menj oda hozzá és kérdezd meg mit csinál ott, kire vár? Vagy hova utazik? Csinálj úgy először, mintha tényleg nem tudnád mégis mit keres ott. És találj ki vmi ürügyet, hogy miért jársz arra. És ha jön valami hülye dumával, mondd neki, hogy milyen jó, hogy találkoztatok, mert épp úgyis rá gondoltál...szóval próbáld húzni az időd, ebből látni fogod mennyire ideges, abból pedig le tudod szűrni, hogy a csajjal mégis mennyire van közeli viszonyban (mert, ha mondjuk csak dumálgatni szoktak, akkor végülis egyszerűen találkozol te is vele, nincs abban semmi para) de ha mindenképp el akar küldeni, vagy elmenni, akkor aztán ismerd be, hogy te írtad az sms-t és kérjél magyarázatot. Ja és bírd ki valahogy a mai napot, inkább ne is beszélgess vele, de maradj nyugodt és természetes, mert muszáj, hogy bebukjon, különben mindent tagadni fog, te meg kétségek között maradsz. Így pedig talán tisztábban látod majd a helyzetet.
2009. júl. 17. 13:27
 15/61 anonim ***** válasza:
77%
Ravasz dolog, ügyes vagy, bár hogy nem ismerte meg a hangod? Mert irtad hogy csörgött a telod..., várj pár perced, kérdezd meg, mért van ott és mutasd meg az sms-t, az állomáson !
2009. júl. 17. 13:28
 16/61 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát nagyon sajnálom, hogy ezt műveli a párod Veled. Főleg, hogy visszaélt a bizalmaddal, hiszen egyszer már megbocsátottál neki. Az a baj, hogy egyáltalán nem tisztel Téged!

Ha megmutatod neki az sms-t, sztem képes lesz és ő fog besértődni, hogy hogy képzeled ezt. Valahogy célozgass rá, hogy úgy érzed, van valakije, elhanyagol Téged. Aztán lehet, letagadja majd. Esetleg végszükség esetén mondd el neki az sms-t.

Mivel ez már a második ilyen eset, szerintem jobb lenne, ha szakítanál vele. Vagy ha ezt nem szeretnéd, akkor mondd meg neki kerek-perec: fejezze be a másikkal, és még egyszer ne tegyen ilyet, mert akkor fel is út, le is út. Állítsd válaszút elé! Csak ebben az esetben számíts arra, hogy ismét megteszi. Tudod, aki egyszer megtette, megteszi máskor is.

2009. júl. 17. 13:28
 17/61 A kérdező kommentje:
De nagyon szeretem! Mi lesz velem nélküle? 6 év, az egész fiatalságom oda. Egyszerre szeretem, és gyűlölöm. Legszívesebben felpofoznám, de a mai napot vele kell még töltenem. Félek, nemfogok tudni normálisan viselkedni vele. Holnap meg megyek az állomásra, úgy döntöttem.
2009. júl. 17. 13:29
 18/61 anonim ***** válasza:
Majd írd meg hogy mi volt!
2009. júl. 17. 13:40
 19/61 A kérdező kommentje:
Valaki félreértett. Utána egy pár perccel engem, a barátnőjét hívott. Akkor jelentette be, hogy holnap nagyon sűrgős munkája van.
2009. júl. 17. 13:40
 20/61 anonim ***** válasza:
100%

Jól teszed!Menj el és oszd ki!Látod milyen igaz az,hogy aki egyszer megtette az megteszi még egyszer!

És NYUGODJ MEG!Nem szabad látnia rajtad,hogy mennyire ki vagy!Légy erős!A nők tudnak színészkedni csak ezt a mai napot kell végigcsinálni!Mert ha elárulod magad tuti hazudik majd valamit és akkor nem lesz még egy ilyen lehetőséged!Gondolom nem akarsz hazugságban élni!Majd írd meg mi volt!

2009. júl. 17. 13:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!