Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítene valaki? Nagyon fontos. Nagyon kivagyok, légyszíves! Mi lesz velem? Velünk?
6 éve élek párkapcsolatban, 2 éve vagyok mennyasszony. Mostanában olyan furcsán viselkedik a párom. Gyanakodtam valakire, hogy vele találkozgat. Hát írtam egy smst a páromnak a csaj nevében, hogy találkozzanak holnap az állomásnál. Pár perc múlva csörög a saját telefonom, és azt mondta a párom, hogy holnapra sűrgős munkát kapott, nemtudja meddig, de dolgoznia kell. Rákérdeztem a szerződésre, mert olyan a szerződésük, hogy szombaton csak akkor kötelesek menni dolgozni, ha legkésőbb szerdán szólnak. Kúr.vára kivagyok, bőgök.
Mit csináljak? Ha hazajön mutassam meg neki az smst, vagy holnap én várjam az állomásnál? Tudom, szemét volt tőlem az az sms, de tőle is, hogy mással találkozgat.
Belepusztulok, nagyon szeretem. Egyszer már volt egy ilyen eset, akkor megbocsátottam.
szia, mindenhogy MENJ ODA buktasd le! az ilyen azt érdemli:S
mekkora gané..fúj..
kitartást Neked, lesz még neki fordítva mikor az élettől visszakapja..
Szia!
Hát nagyon sajnálom, hogy ezt műveli a párod Veled. Főleg, hogy visszaélt a bizalmaddal, hiszen egyszer már megbocsátottál neki. Az a baj, hogy egyáltalán nem tisztel Téged!
Ha megmutatod neki az sms-t, sztem képes lesz és ő fog besértődni, hogy hogy képzeled ezt. Valahogy célozgass rá, hogy úgy érzed, van valakije, elhanyagol Téged. Aztán lehet, letagadja majd. Esetleg végszükség esetén mondd el neki az sms-t.
Mivel ez már a második ilyen eset, szerintem jobb lenne, ha szakítanál vele. Vagy ha ezt nem szeretnéd, akkor mondd meg neki kerek-perec: fejezze be a másikkal, és még egyszer ne tegyen ilyet, mert akkor fel is út, le is út. Állítsd válaszút elé! Csak ebben az esetben számíts arra, hogy ismét megteszi. Tudod, aki egyszer megtette, megteszi máskor is.
Jól teszed!Menj el és oszd ki!Látod milyen igaz az,hogy aki egyszer megtette az megteszi még egyszer!
És NYUGODJ MEG!Nem szabad látnia rajtad,hogy mennyire ki vagy!Légy erős!A nők tudnak színészkedni csak ezt a mai napot kell végigcsinálni!Mert ha elárulod magad tuti hazudik majd valamit és akkor nem lesz még egy ilyen lehetőséged!Gondolom nem akarsz hazugságban élni!Majd írd meg mi volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!