Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért így reagált az smsemre? Teljesen kivagyok. Ez mégis mit jelentene? Hogyan érthette?
Úgy volt,h ujrakezdjük mert ujból felkeresett és látni szeretett vna,és megint olyan volt mint régen:irogatta h nagyon szeret,imád,a legszebb bnője vtam..
Majd nemrég jött a hír h kirugták és így hazamegy Pestre és nem tud itt maradni velem..
Na én meg bepánikoltam és ezt az smst írtam neki:"Csak,h tud én igényt tartanék Rád a elkövetkező 10,20 v akárhány évben,és örülnék ha Te is így vélekednél és itt maradnál velem vhogy még 1 kis időt.semmiképp sem akarlak elveszíteni és veled szeretném eltervezni a jövőmet!és soha nem kellene más ezt bíztosíthatom.Hiányzol és szeretlek,mindennél jobban és nem érdekel,h nagy a korkülönbség"
Na ma visszaírt :"Nagyon aranyos vagy!de szeretném,ha másban gondolkoznál..puszillak Drága"
Ezt mégis Ti ,h értelmeznétek??Mi az h másban gondolkozzak??
Bocsi,h összevissza írok de felvok dúlva és nem akarom Őt ujból elveszíteni..
21/L
te vagy a modellkedos csajszi, ugye?
ugy értette, h ne számits rá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!