Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítene valaki? Nagyon fontos. Nagyon kivagyok, légyszíves! Mi lesz velem? Velünk?
6 éve élek párkapcsolatban, 2 éve vagyok mennyasszony. Mostanában olyan furcsán viselkedik a párom. Gyanakodtam valakire, hogy vele találkozgat. Hát írtam egy smst a páromnak a csaj nevében, hogy találkozzanak holnap az állomásnál. Pár perc múlva csörög a saját telefonom, és azt mondta a párom, hogy holnapra sűrgős munkát kapott, nemtudja meddig, de dolgoznia kell. Rákérdeztem a szerződésre, mert olyan a szerződésük, hogy szombaton csak akkor kötelesek menni dolgozni, ha legkésőbb szerdán szólnak. Kúr.vára kivagyok, bőgök.
Mit csináljak? Ha hazajön mutassam meg neki az smst, vagy holnap én várjam az állomásnál? Tudom, szemét volt tőlem az az sms, de tőle is, hogy mással találkozgat.
Belepusztulok, nagyon szeretem. Egyszer már volt egy ilyen eset, akkor megbocsátottam.
Szia.
Várj rá az állomáson. De öltözz úgy, hogy messziről ne ismerjen fel. vagy késs 2-3 percet. Menj oda hozzá, kérdezd meg mit csinál ott. Magyarázza el neked miért nem dolgozik. Aztán mutasd meg neki az sms-t.
Szia! Semmi esetre se mutasd meg neki az üzenetet! Várd te az állomásnál, ahogy az előttem lévő írta!
Aztán majd nézhet jó nagyokat!
Hu de kis ravasz vagy! Ugyes huzas, bar lehet fajdalmas.
Szerintem is az elottem szolo otletet kellene vegigcsinalni.Bar ha irnal egy ujabb smst a csaj neveben,hogy bocs, de ma megsem jo,kozbejott valami, es hirtelen a parodnak sem kellene megsem dolgozni,akkor mar az is eleg durva lenne.
Szerintem is várd az állomáson, valami olyan helyen ahol nem vesz észre de te látod ha megérkezik, és akkor menj oda hozzá. Kérdezd meg mit keres ott, és ha nem vall színt, akkor mutasd meg neki az smst.
Sajnálom, hogy így alakult... Ne bocsáss meg még egyszer, ha kiderül, hogy megcsalt :(
Hogy irtal SMS-t a csaj neveben? Hol lehet ilyet csinalni?:-)
Erdekelne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!