Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítene valaki? Nagyon fontos. Nagyon kivagyok,
légyszíves! Mi lesz velem? Velünk?
Figyelt kérdés
6 éve élek párkapcsolatban, 2 éve vagyok mennyasszony. Mostanában olyan furcsán viselkedik a párom. Gyanakodtam valakire, hogy vele találkozgat. Hát írtam egy smst a páromnak a csaj nevében, hogy találkozzanak holnap az állomásnál. Pár perc múlva csörög a saját telefonom, és azt mondta a párom, hogy holnapra sűrgős munkát kapott, nemtudja meddig, de dolgoznia kell. Rákérdeztem a szerződésre, mert olyan a szerződésük, hogy szombaton csak akkor kötelesek menni dolgozni, ha legkésőbb szerdán szólnak. Kúr.vára kivagyok, bőgök.
Mit csináljak? Ha hazajön mutassam meg neki az smst, vagy holnap én várjam az állomásnál? Tudom, szemét volt tőlem az az sms, de tőle is, hogy mással találkozgat.
Belepusztulok, nagyon szeretem. Egyszer már volt egy ilyen eset, akkor megbocsátottam.
Nem lehet,hogy közben ők beszéltek és rájöttek a dologra??...és ezért mondta ,hogy hívd fel Te?...és így azt hiszi majd ,hogy megnyugszol, mivel elmondta Neked...elég furi nekem ez amit mondott,hogy intézd el.Lehet,hogy igaz amit mondott,de én mindig kombinálok ok nélkül is... :/
2009. júl. 17. 17:09
42/61 anonim válasza:
Előzp kettő vagyok, uhh nagyon izgulok ,hogy mi lesz!! Légyszi írd meg nekünk a fejleményeket!!!
2009. júl. 17. 17:11
43/61 anonim válasza:
Az is lehet, hogy mikor te elküldted neki az smst ő felhívott téged h beveszed e h dolgoznia kell, majd felhívta a lányt, hogy oké elhitted, és beszéljenek, vagy pontosítsanak a taliról....mikoris kiderült h a lány nem is írt semmilyen smst. Erre párod mégha nem is feltétlen tudja h te voltál akkor sem kell neki egy 3. nő... így nyugodtan megmutathatta az smst. DE az is lehet, hogy nincs is senkije, lehet csak ahaverokkal lenne többet mert végülis fiatalon kerültetek össze. Van más okod vagy tett máskor olyan dolgot amiből egyértelműen arra következtetsz, hogy van valakije? (mondjuk az, hogy az sms után egyből hívott téged h elintézzen téged és akkor tudta meg pont h dolgozni fog... az tényleg elég fura...) Kívánom h oldodjon meg minél hamarabb!
2009. júl. 17. 17:39
44/61 A kérdező kommentje:
Nincs semmi új. Váltig állítja, hogy holnap dolgoznia kell. Ennek nem tudok utánanézni. Lehet, hogy épp rossz csaj nevében írtam, vagy lebuktam,és nem mondja meg. Mindenesetre, a holnapi állomás téma lefújva. Hogyan tovább?
2009. júl. 17. 20:55
45/61 anonim válasza:
Nem tudsz elémenni "meglepiként" a munkahelyére? Hogy a meleg miatt bizti örölne ha pl elmennétek fagyizni vagy viszed a strandcuccod és megvárod a munkahelye előtt h akkor most vége a melónak és pihentek?? Ha munksahelyén lesz akkor még teszel is annak érdekében h meglepd őt, ha meg nem akkor felhívod h merre van.....
2009. júl. 17. 21:12
46/61 anonim válasza:
Az hiszem, hogy ez egyértelmű volt, hogy így nem fogod tudni lebuktatni, valószínűleg összebeszéltek, és beadta neked, hogy amúgy már rég le akarta rázni, és tedd meg te, ha nem hiszed. De most komolyan, ugye nem hiszed el ezt neki? Olyan nincs, hogyha akarja nem tudja lerázni, és miért csak pont most mondta neked? Szerintem, pont ezzel buktatta le magát, még ha így nincs is közvetlen bizonyítékod ellene.
2009. júl. 17. 21:19
47/61 anonim válasza:
Szerintem próbálj meg elmenni utána meló után. Nagyon vigyázz hogy ne vegyen észre! Most így hirtelenjében nemtudok mást mondani :S vigyél magaddal egy fényképezőgépet, csinálj róluk pár fotót, ha csajjal lesz. Menj haza és tedd oda a képeket ahol biztosan megtalálja. Aztán szedd össze a ruháit, mondj annyit hogy helószia. Legyen benned büszkeség! Azért mert szereted, nemszabad mindenfelett szemethunyi. Azzal csak magadat teszed tönkre. De inkább aztkívánom h dolgozni menjen ne csajozni :S
2009. júl. 17. 21:19
48/61 anonim válasza:
17:30 és 21:12-es vagyok
Minden tanács mellett azért figyelj arra h ne kémkedj utána ahogy néhányan írták. Ha mégsincs semmi a dologban akkor lehet h rosszul fogja kivenni magát a helyzet és te sem fogod jól érezni magad h követted őt. Ezért próbálj meg olyan módszeret használni, amit pl máskor is megtennél és ne feltűnő. pl amit írtam h meglepiként mész elé...
2009. júl. 17. 21:26
49/61 anonim válasza:
17:30 21:12 stb ...:)
Amúgy milyen jeleket tapasztalsz még azzal kapcsolatban h lehet vkije? Változott a veled való viselkedése? Nem lehet h vmi "új haver" van a dologban aki beleviszi vmibe (nem feltétlen csajozás, pl póker vagy sör v amit nem akar elmondani neked mert nem örülnél neki)?
2009. júl. 17. 21:33
50/61 A kérdező kommentje:
Sajnos meglepni nem tudom, mert másik városban dolgozik, és a kocsival megy.
Abban nyílvánul meg, hogy hogy is fejezzem ki magam.. Olyan hírtelen természetű lett mostanában. Még nem lakunk együtt(most alakítgatjuk a házunkat), és régebben alig várta, hogy munka után láthasson, most egyre később jön.
Egyéb ilyen apróságok, gyakrabban megbánt, nincs kedve semmihez....
Fúrcsa nagyon, de most ha igazam is van, még jobban fog vigyázni. :(
Szerintetek? Mi legyen? Mit csináljak?
Azt elfelejtettem, hogy ma egész nap olyan volt, mintha bűntudata lett volna, olyan kis figyelmes. Ezért lett újra gyanús.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!