Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítene valaki? Nagyon fontos. Nagyon kivagyok, légyszíves! Mi lesz velem? Velünk?
6 éve élek párkapcsolatban, 2 éve vagyok mennyasszony. Mostanában olyan furcsán viselkedik a párom. Gyanakodtam valakire, hogy vele találkozgat. Hát írtam egy smst a páromnak a csaj nevében, hogy találkozzanak holnap az állomásnál. Pár perc múlva csörög a saját telefonom, és azt mondta a párom, hogy holnapra sűrgős munkát kapott, nemtudja meddig, de dolgoznia kell. Rákérdeztem a szerződésre, mert olyan a szerződésük, hogy szombaton csak akkor kötelesek menni dolgozni, ha legkésőbb szerdán szólnak. Kúr.vára kivagyok, bőgök.
Mit csináljak? Ha hazajön mutassam meg neki az smst, vagy holnap én várjam az állomásnál? Tudom, szemét volt tőlem az az sms, de tőle is, hogy mással találkozgat.
Belepusztulok, nagyon szeretem. Egyszer már volt egy ilyen eset, akkor megbocsátottam.
Szia! Hát ez nagyon durva. De gratulálok , nagyon ügyes vagy. Egyszerűen hihetetlen. És persze hallgatni a legnehezebb mindíg én tudom. Nagyon nehéz lesz kibírni a délutánt. De muszáj lesz, LE KELL BUKNIA. Szerintem a legdurvább az lenne, ha mialatt ő várja a lányt , te szépen összepakolsz és elmész onnan a cuccaiddal együtt. Ha van lehetőséged szüleidhez vagy barátnődhöz menni pár napra szerintem helyrerázhatnád így az elvetemült agyát. Nehéz ezt megcsinálni, de szerintem meg kell "ijeszteni" hogy újra szeressen. Mert ha csak bocsánatot kér, te mivel szereted megbocsájtasz, és ő újra megteszi. Hagyd ott így hirtelenül. És ha szeret téged ő fog pitizni, vissza kell hódítania és utánna jobban megbecsül majd. Bocs, ha hosszú lett, és a hibákért is.
Hány évesek vagytok?
Megint csak köszönöm a bíztatást!!!
Eldöntöttem, ha lebukik, nincs bocsánat. Elég volt egyszer. Akármennyire is fogok szenvedni. Többet nem nézhet hülyének! Senki. Pláne Ő.
23 évesen még nincs oda a fiatalságod, ne keseregj, a legszebb éveidben jársz. :) Kitartást a mai naphoz. Szerintem a haragodból meríts erőt ahhoz, hogy ki bírd várni a holnapot, mert ott szorongathatod meg igazáb. Most még ki tudná vágni magát, ilyenekkel mint pl "csak azért akar a csajjal találkozni h megmondja h ne keresse többet" stb... Hidd el, meg tudna győzni. Várj ki. Egy előző válaszoló...
Majd írd meg mi volt..
Valami nem stimmel! A barátnőm szólt, hogy az ő telójára nem írt vissza. Nekem viszont szólt, hogy holnap d.e nem ér rá. Vagy lehet nem is akar írni neki, mert azt írtam, hogy találkozzunk! Nem kértem, hogy válaszoljon. Kb fél-1 óra múlva itt lesz. Épp nyogszom, hogy ne lássa, hogy tiszta ideg vagyok!
Mindenképp megírom, hogy mi történt.
13:45-ös vagyok. Abban az smsben írtál neki egy konkrét időpontot hogy hol és mikor "találkozzanak"? Tényleg lehet hogy az ő mobiljára válaszolt,akkor viszont kiderül hogy valami nem oké. Hú, nem egyszerű ez. Reméljük nem válaszolt... valahogy próbáld meg megnézni a telefonjában az elküldött sms-eket csak hogy megnyugodj. Drukkolok, és írj hogy mi volt. Viszont ha szereted "drasztikusan meg kell ijesztened" hogy legközelebb még csak ne is gondoljon ilyen szemét dolgokra. Tudod, ha szeret visszajön, és megbánja. ha nem jön akkor nem is szeret, és akkor jobb lesz nélküle...
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!