Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondolsz erről? Szerinted...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz erről? Szerinted kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves lány vagyok és a barátnőmmel épp arról beszélgettünk, hogy milyen szempontok alapján választunk párt. Őszintén megmondom nektek is, hogy nekem az számít, hogy okos, művelt srác legyen, gondoljon a jövőjére is és ne csak úgy a mában éljen.

Barátnőm nagyon nem értett velem egyet, sőt még a szüleim is kinevettek, hogy ilyen korban nem ez a fontos..

Nálatok számít a műveltség?

Előre is köszönöm a normális válaszokat :)

2012. júl. 25. 15:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
De gondolj bele, ha már most is úgy éreznéd magad, miközben a célért mész:) Nem lenne jobb? Csak a te döntésedtől függ, hogy az adott pillanatban hogyan érzed magad, persze ezzel a legtöbb ember nincs tisztában, de mindenki maga dönti el (ez egy DÖNTÉS), hogy hogyan érzed magad:boldognak vagy szomorúnak.
2012. júl. 25. 15:40
 22/28 A kérdező kommentje:
Ez nem olyan fekete és fehér. A boldogsághoz és a szomorúsághoz is ok kell. Miért kellene ok nélkül örülnöm?
2012. júl. 25. 15:41
 23/28 anonim ***** válasza:

Magyarországon jelenleg átlagosan mintegy kétszer annyit keres egy diplomás, mint egy nem diplomás. Tehát megéri tanulni. Csak szólok.

Kérdező, szerintem neked van igazad. Te is okosabb vagy az átlagnál (csak össze kell hasonlítani a helyesírásodat, fogalmazásodat az ide író átlagos 17 évesekével), nyilván te is ilyen fiút szeretnél. És hogy nem folyton a bulizáson jár az eszed, nehogy ezért már bocsánatot kelljen kérned...

2012. júl. 25. 15:41
 24/28 anonim ***** válasza:
70%
Neked van igazad...
2012. júl. 25. 16:08
 25/28 anonim ***** válasza:
55%
És számít a műveltség...
2012. júl. 25. 16:09
 26/28 anonim ***** válasza:
Igazad van és számít a műveltség.
2012. júl. 25. 16:40
 27/28 Missi_Key ***** válasza:
úgy látszik érettebb vagy mint a kortársaid, vannak akik ezen nevetnek, de te legalább sikeres leszel, ha már most fontosnak tartod a jövőre gondolást (nyilván te is gondolsz rá, ha a pasitól ezt várod.)
2013. jan. 3. 19:01
 28/28 anonim ***** válasza:

A kortársaidnak általában nem ez a fontos, de attól még nem baj, sőt! még jobb, hogy neked igen.

Én már vénasszony vagyok hozzád képest, és hátam mögött diplomával, rendszerváltással, életpályamódosítással, köcsög főnökök egész sorával, vállalkozással, és több különféle pasival - azt mondhatom, hogy nagyon is fontos a műveltség és a jövőkép. Ennek segítségével tudsz kimászni a gödörből és olyan pár tud megérteni és/vagy támogatni akinek szintén fontos.

És még valami... előbb-utóbb egyikőtök sem lesz erotikus bálvány, kénytelenek lesztek úgy beszélgetni, hogy az erzékeitek nem szépítik meg a másik mondanivalóját. Ha te is gondolkodó ember vagy, nem is olyan soká baromi unalmas lesz hétköznapi dolgokról fecserészni is, meg bulizni is.

2013. jan. 3. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!