Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit gondolsz erről?

Figyelt kérdés

Barátomnak ezelőtt több éves kapcsolata volt, végül a csaj megcsalta, elhagyta, már több hónapja volt ez. de tapasztalom hogy még mindig számít neki... haragszik rá, meg amiket mond, ez jön le. szerintem közömbösnek kellene lennie vele! de nem. ő akart járni velem, de akkor még alig ismertük egymást, nem érdekelt igazán hogy kicsit még zavarja a múlt, most meg egyre jobban szeretem. jó vele, tudom hogy kedvel, de folyton bánt ezzel az ex dologgal. mondja hogy el akarja felejteni.. de talán azt egyedül kellene megoldani, és utána keresnie valakit. nem? Szóval azon gondolkodom, szakítani kellene. ugyanakkor még nem tudtam rávenni magam :( szerintetek, az lenne a jó megoldás?

21L

2012. jan. 10. 11:12
 1/4 anonim ***** válasza:
segíts neki elfelejteni. hagyd, hogy a múltja egy ,,zárójelbe tett badarság legyen, amit senki nem tud megmagyarázni`` ( Nincs kettő négy nélkül)
2012. jan. 10. 11:14
 2/4 anonim ***** válasza:
ha nincs ló,jó a szamár is.Ugye tudod,hogy te vagy a szamár...
2012. jan. 10. 11:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Igazad van, közömbösnek kéne lennie. A szeretetet nem sok választja el a gyűlölettől és a szeretet ellenkezője nem a gyűlölet, hanem a közömbösség.

Szerintem így magadat is csak kínzod. Nyilván nem zárta még le teljesen a kapcsolatot. Tudom, hogy nehéz, de amíg magában nem tisztázza az érzelmeit, addig sosem lesz teljesen a tied. Én adnék neki időt. Hadd gondolkozzon. Nem két hetet, nem is hármat. Mondjuk olyan 4-5 hónapot. Ha a hiányod felülkerekedik az ex iránt érzett haragon, akkor úgy is vissza tér hozzád, és akkor tiszta lappal kezdhetitek.

Én is így vagyok, még én sem tudtam lezárni teljesen a volt kapcsolatomat. Ezért el sem tudnám képzelni, hogy most valakivel elkezdek építeni egy másik kapcsolatot. Ez csak menekülés.

24/n

2012. jan. 13. 12:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Tapasztalat: Több év/hónap nehezen felejthető főleg ha megsértették/megcsalták az embert, szerintem neked segíteni kellene a srácnak elfelejteni, mert amint látja,hogy te magadat adod kedves vagy vele stb. azonnal rájön mekkora mázlija van veled. Természetes,hogy néha a múlton kesereg, idővel abbahagyja nyugi:P
2012. febr. 6. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!