Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Csókolj lassan, nevess őrülten, szeress igazán és bocsáss meg gyorsan. " Mit gondolsz erről?
ma 21:27
pont... se több se kevesebb
Hát a csókolj lassanhoz nó komment,mivel még sosem csókolóztam. xDD
De nevess őrülten,szeress igazán és a LEGFONTOSABB: bocsáss meg gyorsan.
Nyilván mindenki tisztában van vele hogy a nevetésnek mennyi különféle jó hatása van :D Ha nevetsz,főleg ha őrülten nevetsz azt üzened a világnak: leszarom hogy igazságtalan az élet,hogy állandóan pofára esek,mert képes vagyok felállni,tovább menni és NEVETNI. :D
A szeretetről nem kel különösebben mondanom semmit..ez a világon azon érzések egyike,amelyet MINDENKI megtapasztal.(:Ez az érzés pedig akkor ér valamit,ha őszinte.:D
A megbocsátás egy nagyon nehéz dolog,de hasznos is. Amikor mérgesek vagyunk valakire,azzal bizony magunknak ártunk a legtöbbet.:) Előbb utóbb úgyis megfogsz bocsátani,és szerintem jobb előbb mint utóbb. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!