Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz a féltékenységről?
Jártam olyannal, aki nem akart kiengedni a házból, mert betegesen féltékeny volt.
Én nem vagyok féltékeny típus, páromtól is elvárom, hogy ne legyen betegesen féltékeny, mert különben pápá.
18/L
szerintem egy egészséges pár kapcsolathoz kell egy kis féltékenység csak ne kerekedjen rajtunk felül mert ez szakítás hoz is vezethet!
19f
Szerintem is (ön)bizalomhiány. Egyrészt nem bízunk magunkban, hisz ha tudnánk, hogy igen is jók vagyunk a párunk számára, akkor nem félnénk attól, hogy megcsal vagy mást választ, hiszen mi jók vagyunk Neki, nem? :)
Másrészt pedig nem bízunk benne, félünk, hogy talán mégsem az akinek mutatja magát, hogy csak játszik velünk, hogy csak bizonyos dolgokért (pl. pénz) van velünk, stb.
Nem biztos, hogy ez a két dolog mindig együtt jár, de szerintem valamelyik váltja ki a féltékenységet.
Birtoklási vágy. Szerintem beteges.
Ha el akar hagyni a párod, mert részéről vége, úgy sem tudod visszatartani és akkor már nincs is miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!