Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a pasik többségének jó eredményt hozott a szexuális forradalom? Te mit gondolsz erről.
Egy jó barátom rövid "előadásról jutott szembe a kérdés".
Ő azt mondja, a legtöbb pasi a szexuális forradalom óta (mondjuk a pasik fele) kapott egy-két rosszul sikerült kapcsolatot a házassága előtt ("kárpótlásul" azért) azért, hogy utána a feleségét már nem szűzzen, hanem legtöbbször három-négy pasi után kapja meg. Ja és jellemzően a barátnőiket is már páran (ő mondta így) felpróbálták előtte.
Minden pasi aki kisebb "jogos" rendűségi érzéssel él, mert az átlagosnál kisebb neki (ez a pasik ~40%) most már azt is tudhatja, hogy valószínű ő még a felességnél sem a legméretesebb.
Jó én mondjuk azt sem értem, mi a francnak elvenni egy nem szűz nő. Ez volt évszázadokig az egyetlen értelme a nősülésnek , hogy az a nő csak a "tiéd", csak veled hál.
Most ne mondjuk, hogy a FÉRFIAKNAK "csak" nyomorgás a fontos indok a házasság megkötésére!
Az tény, hogy le egyszerűsítem a kérdést a szexualitásra, de a szexuális forradalom is csak ezt tette. (Jó később még rosszabbat is később. A férfiakból félig nőket csinált.)
Miért lenne értelmetlen?
Azért mert a férfiak több mint fel megszívta, és erre már csak idősebben jön rá?
Fiatalon szinte mindenki azt hiszi milliárdos lesz és Don Juan.
Most ez már Amerikában megdőlni látszik.
4/5 Időpont ma 16:28
Értem ez is egy álláspont.
Én nő vagyok, kicsit sértőnek találom a fogalmazásod. Úgy beszélsz a nőkről, mint használati cikkekről. Azért mert nem szűz valaki, még lehet értékes ember. Pláne, ha nem is ő tehet arról, hogy elhagyja az aki elvette a szüzességét! És mi az, hogy három-négy pasi után kapja meg? Postázzák, vagy mifene? Ezt a bunkó tárgyilagos megfogalmazást kikérem a nők nevében.
,,Minden pasi aki kisebb "jogos" rendűségi érzéssel él, mert az átlagosnál kisebb neki (ez a pasik ~40%) most már azt is tudhatja, hogy valószínű ő még a felességnél sem a legméretesebb."
Bizton állíthatom, nem a méret a lényeg, hanem a technika! Ha szeret egy nő, jó a szexuális életetek, akkor úgysem érdekli, hogy 2 centivel hosszabb e vagy rövidebb.
26N
"A történelmi ismereteid igencsak hiányosak. Az akkori lányok sem mentek mindig szűzen férjhez (a vőlegény gyakran próbálgatta a leendőbelijét esküvő előtt), ezért is voltak olyan trükkök, mint a csirkevér a lepedőn, megtévesztve ezzel a családokat." A csirkevér az falun volt?
De amúgy a történelmi isreeteim a tiednél biztosan jobbak, ha csak nem egy jól képzet történész vagy.
A szociológiai és filozófiai ismereteim meg biztosan jobbak. A nő nem a férfi tulajdona volt. A kapitalizációval igaz volt egy ilyen nézet szemlélt áramlat, de ez leginkább csak vád volt. Annyi, hogy nem fér meg két dudás egy csárádban. Vagy a egy kapitalista példával a, az 50-50% részvény/szavazat arány kutya macska barátsághoz vezet.
Tény hogy férjhez adták. De nem férjnek adták oda a nőt.
A házastársi egységhez mindig is kellet egy döntő és egy alárendelt szerep. Voltak koros hosszú évszázadok, amikor a házon belül a nő, azon kívül és azon kívüli ügyekben a férfi döntött, pontosabban mondta ki az utolsó szót.
Csak az van, hogy (nem nekem) de a pasik (fehér ember) 40%-nak (civilizációs ártalom, igaz pont a fent vázolt viselkedés miatt, a japánok ~32-34%-nak szintén) a normálisnál kisebb a pénisze. És ez mellett még a férfiak többsége a nemi méretével párhuzamba állítja az önértékelést. Tehát nem ő lesz a legtöbb a féleségének, legalábbis a saját eszemében.
Amúgy az összes agyi elektromosságot mérni képes szerkentyűvel kimérték, hogy szexuális irányultságtól függetlenül van egy terület az agyban ahol a látott pénisz hosszával arányosan izgalmi állapot lép fel. Az változó kinél milyen erős de az, hogy ez az izgalmi állapot egyre erősebb egyre hosszabbnál az nem. Pedig tudjuk tudatósan, hogy a vastagság többet számít, legalábbis a szexuális örömszerzésnél. Amúgy az élet nem igazságos, tehát nem is a férfiak igazságért harcolok itt. Amúgy is aki az élet igazságossá tételért harcolt eddig, az mind csak rontott eddig az emberek helyzetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!