Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondolsz erről? Szerinted...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz erről? Szerinted kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves lány vagyok és a barátnőmmel épp arról beszélgettünk, hogy milyen szempontok alapján választunk párt. Őszintén megmondom nektek is, hogy nekem az számít, hogy okos, művelt srác legyen, gondoljon a jövőjére is és ne csak úgy a mában éljen.

Barátnőm nagyon nem értett velem egyet, sőt még a szüleim is kinevettek, hogy ilyen korban nem ez a fontos..

Nálatok számít a műveltség?

Előre is köszönöm a normális válaszokat :)

2012. júl. 25. 15:02
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
77%
Sok adat tudása még nem műveltség.
2012. júl. 25. 15:04
 2/28 anonim ***** válasza:
Nem jó nembe vagyok, de hogy a fenébe ne számítana a műveltség? Gondolom nem kapával a szájba lévő pasik manapság az ideálok.
2012. júl. 25. 15:04
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Aki 17-18 éves korában nem művelt, az később sem fog arra hajlani, hogy azzá váljon. Úgyhogy neked van igazad.
2012. júl. 25. 15:05
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan fiú vagyok,de nekem nagyon fontos hogy a lány művelt legyen. 16/F
2012. júl. 25. 15:05
 5/28 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, hogy ne járjon el szórakozni, de vannak ettől jóval fontosabb dolgok. Lényegében most alapozza meg a jövőjét, a tanulmányai határozzák meg anyagi helyzetét is.
2012. júl. 25. 15:06
 6/28 anonim válasza:
szerintem semmi baj nincs azzal ha neked az olyan srácok jönnek be akik műveltek, szerintem egy tök jó tulajdonság a műveltség , inkább legyen az mint egy paraszt . nekem is a műveltebb srácok jönnek be. és ne foglalkozz azzal hogy kinevetnek ilyesmiért a szüleid...
2012. júl. 25. 15:07
 7/28 anonim ***** válasza:
6%
A tanulmányoknak az életben való sikerhez nem sok köze van. El lehet ezt hinni, csak aztán a valósággal való találkozás kiábrándító lehet. Az élet nem egy matematikai képlet.
2012. júl. 25. 15:09
 8/28 anonim ***** válasza:

"gondoljon a jövőjére is és ne csak úgy a mában éljen."

Így igencsak nehezen fogsz párt találni magadnak, mivelhogy a mai világban elég kiszámíthatatlan a jövő, így mindenki igyekszik a mában élni.

2012. júl. 25. 15:11
 9/28 A kérdező kommentje:
7. De aki nem úgy tanul, azt nem veszik fel fősulira/egyetemre. Egy érettségivel nem sok mindent tud kezdeni..
2012. júl. 25. 15:11
 10/28 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy valaki jogásznak tanul, nem biztos, hogy az is lesz. Jöhet bármi, ami miatt abba kell hagyni a tanulmányait, már ugrott a diploma, és azzal együtt az állás is. No meg ha megkapja a diplomát, még akkor se biztos, hogy el tud helyezkedni vele.
2012. júl. 25. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!