Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz erről a kapcsolatról?
a sráccal kb 3 hete járunk, de kb már 4x-5x szakítottunk, meg elég sokat veszekszünk, meg folyton freestyleozni akar velem, de én nem szeretek, ráadásul tök béna vagyok. de tökre rámerőlteti,mindennap felhozza ha nem-et mondok akkormeg megharagszik. eddig általába mindig én szakítottam, de ugy hogy ő mondta h ezigy sz*r énmeg mondtam h jó akkor ennyi. de mindig 'vissza könyörögte magát' elég sokat változott miattam, de tegnap amikor beszéltünk elküldött egy tök olyan szöveget h aminek végülis az a lényege h ha ennyi akkor ő már nemfog nekem könyörögni.. énmeg kiakadtam és elküldtem neki egy szakítós rapp-et.. jóó tudom, elég k*csögség volt h igy szakítottam.. de elösször annyit mondott h jólvan akkor ennyi, azán megint elkezdte h béküljünk ki, de már nemis bizik bennem szerintem mert tegnap is olyant irt h én nkm ő csak egy játékszer, és igazából k*rva sz*rul érzem magam ezmiatt,mert k*rvára szeretem és én nem akarom megbántani de néha már nincs türelmem a hülyeségeihez:\\\
van ennek így értelme még?
16/L
Na ezért kéne még babáznotok.
Oké hogy a mai tizenévesek érettebbek már, de ti a kivételek táborát erősítitek. Nem is kicsit.
Milyen kapcsolatról? Nem olvastam itt semmilyen kapcsolatról.
3 naponta szakítani, az nemkapcsolat. Fel kéne nőni előbb egy kapcsolathoz:) Hagyjátok egymást békén. Jobb lesz mindenkinek.
"a sráccal kb 3 hete járunk, de kb már 4x-5x szakítottunk"
Én eddig olvastam el. Bocs, de ez egyszerűen nevetséges!
Az alapján, amit írtál, azt hittem, hogy olyan 12-13 éves valaki írta ki a kérdést. Nem kicsit kerekedett el a szemem, amikor megláttam, hogy 16 éves vagy!
Az előzőek közül írta valaki, hogy a mai fiatalok érettebbek. Hát ez nagyon nem igaz! Az lehet, hogy k*rválkodnak orrba-szájba, de hogy agyilag a béka popója alatt vannak, az 100%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!