Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fene vigye, a mai lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fene vigye, a mai lányoknak semmi sem jó?!

Figyelt kérdés

A fene vigye, a mai lányoknak semmi sem jó.. :)

Ott kezdődik, hogy elég "pici lyukú a rostám", tetovált, piercinges, csitri, p.csás kinézetű lányok nem igazán mennek át rajta. Nekem valahogy a természetesség a "fétisem", természetesen szép lányokon akad meg a szemem. Róluk viszont sokszor kiderül, hogy vagy nem normálisak, vagy buták, esetleg szélsőségesek, pénzéhesek... egyszerűen nem normálisak, na!

Szerintem nem nézek ki rosszul, okos vagyok, és a cipőfűzőm is egyedül kötöm be 27 évesen... :) De most viccen kívül, azt hiszem, megtehetem, hogy valamilyen szinten "válogassak", mégsem olyan a külső-belső felhozatal, ami megfelelne.

Létezik olyan lány, aki nincs agyonsminkelve, nem jár mindig tűsarkúban és (bőr) miniszoknyában, nem minden 2. szava "ba.szdmeg", esetleg valamilyen szinten vallásos, okos, értelmes és van benne "tűz"?

Persze... ez egy olyan metszet, ami térben nem létezik, max. csak időben? :) áh, csak azért nem akarok csajt, hogy _legyen_..

2012. júl. 7. 14:36
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

" Megtudok javítani egyszerü dolgokat, de általában jobban tudják ezeket a férfiak és csinálják is. :) Ami a gyerekeket illeti, nagyon szeretem öket, szeretnék többet is és nem másra bízni öket..."

Első fele: nekem ez ált. jobban megy, mint a pasiknak.

Gyereket én is nagyon szeretnék, akár egyedül is. Legalább 2-őt. :D

2012. júl. 10. 10:25
 42/47 anonim ***** válasza:

tegnap 23:00

A férfista mozgalom újabb lelkes tagja. :D Üdvözöllek, én kedvellek benneteket. Aranyosak vagytok, és szeretem az abszurd humort. ;D

2012. júl. 10. 13:10
 43/47 anonim ***** válasza:

Majdnem minden stimmel, kivéve nem vagyok nagyon vallásos, nem elsőáldoztam, de Istenhívő vagyok. (Meg vagyok keresztelve xD). Nem minden 2. szavam b*zdmeg, de használom rendesen.:D

Vallásos csajokba ne keress tüzet, kivéve ha nem te vagy Isten/Jézus. ;))

2012. júl. 20. 18:15
 44/47 anonim ***** válasza:

Gabor Gablini: "szuletett felesegek sorozat, ahol a filmet forgattak, a helyi valasok szama 40%-al emelkedett"

Tényleg? mi az a "hely"? Kérlek nevezd meg, nagyon kiváncsivá tettél.

2012. júl. 23. 15:34
 45/47 anonim ***** válasza:

Én sosem néztem azt a sorozatot, hm.

És mégsem tudta meghozni a kedvem az esküvőhöz a mézes-mázas propaganda, amiben még a csapból is az folyik, hogy annak "kell(!)" egy nő fő életcéljának lenni. :) Lépten-nyomon belebotlok, annyira erőltetik, hogy már "fáj"!

Az emberekről nem is beszélve: ha nő létedre nem akarsz esküvőt, minden vagy, csak "normális" nem. :D

Félreértés ne essék: tartós kapcsolatban élek a párommal.

2012. júl. 23. 15:55
 46/47 anonim válasza:
Szerintem értékeld át magadban egy kicsit a dolgokat, és ne a kinézettel törődj, hanem ismerkedj, és hogyha a bensője tetszik, akkor a külső miatt ne problémázz.
2012. júl. 23. 17:17
 47/47 anonim ***** válasza:

Nem értem az esküvőelleneseket, és azokat sem akiknek az esküvő életük fő célja. Teljesen normális hogy két ember szereti egymást, ha együtt akarnak maradni összeházasodnak, családot alapítanak. Miért kell túldimenzionálni? Az ellenzés és a rajongás is hülyeség. Normális, hétköznapi dolog.

Hogy a kérdésre is válaszoljak: Talán rossz helyeken keresgélsz. Nem a diszkóban kéne. Normális házibuli, haverokkal koncert, stb. De a kérdést nem értem. Mi az hogy a lányoknak semmi nem jó? A magyarázatból ítélve nem ők ejtenek hanem ők nem mennek át a rostán. Szerintem a többség még mindig normális.

2012. júl. 23. 18:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!